Værkfører eller værkfører-assistent søges til moderne bilhus i Kastrup.

Har du lyst til at bruge dine evner inden for værkstedsdrift og gøre en forskel for dit team, kunder og samarbejdspartnere? Så har du nu muligheden for at blive en del af en solid virksomhed i vækst med flere mærker og afdelinger. Vi har supertravlt og søger derfor en værkfører eller værkfører-assistent med erfaring fra autobranchen.

Du er en teamplayer med et kæmpe servicegen, der gerne giver dine kolleger en ekstra hånd i en travl hverdag.

Sammen med resten af teamet vil du sætte dit præg på udviklingen, så vi sammen kan skabe det bedste værksted og eftermarked hos Bilhuset Elmer.
Du trives med ansvaret for at vores kunder kommer igennem hele processen med den gode kundeoplevelse som mål, da kundetilfredshed og specifikt kundeopfølgning har en høj prioritet.
Erfaring fra branchen er et krav - og kendskab til Citroën, Mazda og Suzuki er en fordel men ikke en betingelse for en ansøgning.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at optimere effektiviteten på mekanisk værksted, kundehåndtering og service pr. telefon, fakturering, serviceindkaldelser mm. Du skal tilrettelægge arbejdet ud fra teamets kompetencer og uddannelsesniveau i samarbejde med dine nærmeste kollegaer. Du refererer til værkstedschefen.

Vi forventer, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt - og være med til at få de administrative ender til at nå sammen.

Vi forventer at du:
• Har erfaring fra kundebetjening fra relateret job i autobranchen
• Erfaring med IT-systemer fra branchen
• Evnen til at organisere effektivt og har god forretningsforståelse
• Er serviceminded, arbejder struktureret og selvstændigt, er mødestabil og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder:
• At arbejde med nogle fantastiske bilmærker. (Citroën, Mazda, Suzuki og Aiways)
• Et spændende job med mulighed for at udvikle sig
• Bred kontakt til kunder, kollegaer og leverandører
• Løn og vilkår efter kvalifikationer
• Tiltrædelse hurtigst mulig, og vi behandler løbende ansøgningerne.

Hos Bilhuset Elmer får du en spændende hverdag i Amagers flotteste bilhus og mere end 30 engagerede kollegaer.

Send din ansøgning allerede nu til eftermarkedschef Kim Larsen på kl@bilhusetelmer.dk.
Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Kim på telefon 3246 2070.

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot og Aiways . Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.