Bilhuset Elmer søger to regnskabsmedarbejdere med placering i Helsingør.

Vi søger to regnskabsmedarbejdere i forbindelse med ”generationsskifte” i Bilhuset Elmers regnskabsafdeling.

Baggrund: Efter mange års tro tjeneste har to af vores værdsatte kolleger valgt at gå på pension. Vi står således over for et generationsskifte, og søger derfor to engageret og dygtige regnskabsmedarbejdere, der kan tage over. De to nye medarbejdere skal tilsammen kunne varetage hele bogholderiet og lønfunktionen. Der vil være overlap/overdragelse i forbindelse med tiltrædelse og aftrædelse.

Om os: Bilhuset Elmer er et mellemstort bilhus med forretninger i Kastrup, Helsingør og Rønne. Vi forhandler 6 forskellige bilmærker, sælger brugte biler og har et stort eftermarked bestående af mekanisk-, plade- og malerværksteder samt reservedelslager. Vi er ca. 100 faste medarbejdere fordelt på de 3 lokationer.

Vi lægger stor vægt på innovation, samarbejde og kvalitet i alt, hvad vi gør. Vores arbejdsplads er præget af et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på faglig udvikling og trivsel.

Stillingerne er fysisk placeret på vores lokation i Helsingør.

Kan du genkende en eller flere af nedenstående kompetencer hos dig selv – og er du interesseret i en af de to stillinger, så er du måske vores nye kollega.

Ansvarsområder, der skal dækkes af de to stillinger:
• Lønbehandling, herunder bogføring og afstemning af løn til e-indkomst (kendskab til VISMA er en fordel)
• Håndtering af virksomhedens kreditorer, herunder afstemning og betaling
• Håndtering af virksomhedens debitorer, herunder afstemning og rykning
• Måneds- og årsluk, herunder afstemninger, hensættelser, periodisering, rapportering samt klargøring af materiale til revisor
• Udvikling og implementering af Power-Bi samt optimering af processer

Kvalifikationer:
• Relevant uddannelse inden for økonomi eller regnskab
• Minimum 3 års erfaring i lignende roller
• Stærke analytiske evner og detaljeorienteret
• Gode kommunikationsevner og serviceorienteret tilgang

 Vi søger: Vi leder efter kandidater, der er motiverede, har en positiv indstilling og lyst til at bidrage til vores fortsatte succes. Du skal være fagligt dygtig, have gode samarbejdsevner og kunne tage ansvar for dine opgaver.

Ansøgning: Hvis du er interesseret i en af stillingerne, så send din ansøgning og CV til Økonomichef, Louise Balling, lb@bilhusetelmer.dk. Vi kalder løbende ind til samtaler startende i slutningen af juli. Opslaget vil blive taget ned, når de rigtige kandidater er fundet. Har du spørgsmål til stillingerne, er du ligeledes velkommen til at kontakte Louise Balling på 53 88 17 15.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og byde dig velkommen til vores team!

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Ford, Kia, Mazda, Suzuki og Aiways. Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.