Kundemodtager søges til bilhus i Rønne

Bilhuset Elmer søger med tiltrædelses hurtigst muligt en medarbejder til vores indskrivning i Rønne.
Har du lyst til en afvekslende hverdag med
kundemodtagelse, indskrivning, service og administration, så har du nu muligheden for at blive en del af vores stærke team.

Fokus på samarbejde og kundetilfredshed.

Som kundemodtager hos Bilhuset Elmer er din primære opgave at tage godt imod kunderne og yde en god service i vores indskrivning i Rønne. Du kan forvente et spændende fagligt miljø, hvor sparring og kundetilfredshed er i højsædet. I jobbet vil du indgå i den daglige kundemodtagelse og service sammen med vores erfarne kundemodtager. Vi arbejder team orienteret og hjælper hinanden i travle perioder.

Til gengæld forventer vi, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt - og være med til at få de administrative ender til at nå sammen, og yde en målrettet positiv kundeservice over telefonen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:
• Kundemodtagelse og indskrivning til værkstedet.
• Fakturering af værkstedsarbejde.
• Håndtering af kundehenvendelser pr. telefon samt e-mail.
• Kontering af fakturaer og andre administrative opgaver.
• Diverse ad hoc-opgaver.

Hos Bilhuset Elmer i Rønne er vi autoriseret forhandler af mærkerne Ford, Kia, Suzuki, Citroën, Opel og Peugeot.

Du har muligvis erfaring fra et job som kundemodtager, reservedelsekspedient eller lignende stilling i branchen. Du har gerne erfaring med nogle af vores bilmærker, men dette er dog ikke et krav. Du har selvfølgelig særdeles gode kommunikative evner, og er fortrolig med anvendelsen af almindelige IT-værktøjer.

Vil du være med på holdet?

Som kundemodtager i vores indskrivning vil du få en spændende, travl og afvekslende hverdag - og du vil være i tæt dialog med vores nuværende kundemodtager, værkfører og resten af teamet. Hos os får du en stabil arbejdsplads med dynamiske kolleger, løn efter kvalifikationer og attraktiv pensions- og sundhedsordning (Industriens overenskomst). 

Send din ansøgning allerede nu til Pernille Trebbien mailto:pt@bilhusetelmer.dk. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at skrive til Dorte Holm på mail dh@bilhusetelmer.dk.

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Opel, Suzuki, Peugeot og Aiways. Bilhuset Elmer tilbyder alle former for mobilitetsløsninger. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud er altid kunders behov. Vi bestræber os på at yde en god og nærværende kundeoplevelse. Bilhuset Elmer investerer i medarbejderudvikling med henblik på fortsat vækst.