Kia-tekniker søges til autoriseret forhandler i Helsingør.

Bilhuset Elmer søger, med tiltrædelses hurtigst, en uddannet Kia-tekniker til vores værksted i Helsingør.
Har du lyst til en afvekslende hverdag på vores topmoderne værksted? Kan du lide faglige udfordringer? Sætter du pris på god kundekontakt og ønsker du både videreudvikling og videreuddannelse? - så, har du nu muligheden for at blive en del af vores stærke værkstedsteam.

Vi investerer i din viden og udvikling.

Du kan forvente et spændende fagligt miljø, hvor sparring og kundetilfredshed er i højsædet. Vi arbejder team orienteret og hjælper hinanden i travle perioder. Vi leder efter en kollega, som ønsker at være en del af et stærkt fællesskab, masser af muligheder og plads til udvikling

Er du uddannet Kia-tekniker? - har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor vi har travlt og samtidig har det sjovt? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemt være vores nye kollega!
 
Vi søger en Kia-tekniker til vores afdeling i Helsingør., som har lyst til at være med til at sikre og udbygge den gode kunderelation. Du har fokus på høj kvalitet i dit arbejde, empatisk og har masser af godt humør.
Hos Bilhuset Elmer Helsingør bliver du en del af et dedikeret team på over 30 kollegaer, som holder til i Nordsjællands største og flotteste bilhus.

Vi forventer at du:
• Er uddannet mekaniker og certificeret Kia-tekniker
• Har gode IT-kundskaber og er helt fortrolig i arbejdet med testere samt el- og diagnoseudstyr
• Er struktureret og har fokus på høj kvalitet i dit arbejde
• Arbejder selvstændigt, effektivt og målrettet
• Er en begejstret teamplayer med et godt humør!

Send din ansøgning allerede nu til værkstedschef René Pedersen på mail rp@bilhusetelmer.dk Har du spørgsmål, kan du også ringe til René på telefon 8188 5088

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Opel og Aiways . Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.