Karrosseritekniker/pladesmed søges til moderne skadecenter på Amager

Vi har stadig stigende aktivitet i vores skadecenter. Derfor søger vi, med tiltrædelse hurtigst muligt, en medarbejder til vores afdeling i Kastrup. Har du lyst til en afvekslende hverdag fyldt med faglige udfordringer, har du nu muligheden for at blive en del af vores stærke værkstedsteam.

Vi søger en dygtig karrosseritekniker/pladesmed, der sætter en ære i at yde den bedste kundeservice.

Hos Bilhuset Elmer har vi henvisningsaftaler med alle forsikringsselskaber og vi laver skadearbejde på alle mærker.

Vi tilbyder et fast job i et moderne bilhus, med et særdeles velfungerende skadecenter.
Vi arbejder efter at have et supergodt arbejdsmiljø, hvor vi vægter sammenholdet højt.

Dine daglige arbejdsopgaver vil primært omfatte udbedring af skader på person-og varebiler.

Du refererer til pladeværkstedschefen og samarbejder naturligt på tværs af afdelinger.

Bilhuset Elmer tilbyder gode arbejdsforhold i et positivt arbejdsmiljø med et skarpt fokus på både medarbejder- og kundetilfredshed. Vi har en fri omgangstone og en attraktiv sundhedssikring samt pensionsordning.

Løn efter kvalifikationer.

I vores afdeling i Kastrup er vi autoriseret forhandler og servicepartner for mærkerne Citroën, Mazda, Suzuki og Aiways. Vi er inde i en spændende udvikling med gode karrieremuligheder for de medarbejdere, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning til pladeværkstedschef Mads Guldager, mg@bilhusetelmer.dk
Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Mads på telefon 3246 2012.

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 120 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 400 mill. og sælger årligt omkring 3000 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Opel og Aiways. Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.