Automekaniker søges i Helsingør, med henblik på videreuddannelse som mærkespecifik tekniker

Bilhuset Elmer søger, med tiltrædelses hurtigst, en mekaniker til vores værksted i Helsingør.
Har du lyst til en afvekslende hverdag fyldt med faglige udfordringer, kundekontakt, videreuddannelse og certificeringer, har du nu muligheden for at blive en del af vores stærke værkstedsteam.

Vi investerer i din viden og udvikling.
Du kan forvente et spændende fagligt miljø, hvor sparring og kundetilfredshed er i højsædet. Vi arbejder team orienteret og hjælper hinanden i travle perioder. Vi leder efter en kollega, som ønsker at være del af et stærkt fællesskab, hvor der både er plads til udvikling, et klap på skulderen og gode/dårlige vittigheder.

Til gengæld forventer vi, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med både planlagte opgaver og mersalg.

Vil du være med på holdet?

Hos Bilhuset Elmer, Helsingør er vi autoriseret forhandler af mærkerne Ford, Mazda og KIA.
Dine arbejdsopgaver vil bestå af service og reparation samt montering af tilbehør mm.

Vi kan også tilbyde:
• Mulighed for videreuddannelse som tekniker hos Mazda eller KIA
• Mulighed for at arbejde i de nyeste og mest moderne faciliteter
• Nyeste teknologi og arbejdsforhold indenfor branchen

Da el og Plug-in hybrid biler efterhånden udgør en større del af vores kunder på værkstedet, vil der også være mulighed for certificering og videreuddannelse indenfor disse områder.

Hos os får du en stabil arbejdsplads med dynamiske kolleger, løn efter kvalifikationer og attraktiv pensions- og sundhedsordning (Industriens overenskomst). Bilhuset Elmer er inde i en spændende udvikling, hvor vi med afsæt i en klar strategi, ønsker vækst og gode karrieremuligheder for de mennesker, der er med til at folde potentialet ud.

Send din ansøgning allerede nu til værkstedschef Thomas Falk Hansen tfh@bilhusetelmer.dk. Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du meget velkommen til at ringe til Thomas på telefon 2262 8400.

 

Elmer koncernen er en velkonsolideret familiejet virksomhed etableret i 1975. Vores 105 dedikerede medarbejdere omsætter årligt for knap kr. 350 mill. og sælger årligt omkring 2500 nye og brugte biler. Koncernen er repræsenteret på Amager, Bornholm og i Helsingør, hvor vi aktuelt er autoriseret forhandler af Citroën, Ford, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Aiways og Nissan (servicepartner). Vi ønsker at tilbyde vores kunder service og mobilitet nu og fremover. Udgangspunktet for koncernens drift og tilbud, er altid vore kunders ønsker og perspektiver. Samtidig vil vi være en aktiv og innovativ part i bilbranchens udvikling med henblik på fortsat vækst og konsolidering.