INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HERVELKOMMEN TIL NYTÅRSKUR 2022

MASSER AF STÆRKE TILBUD HELE JANUAR
Ekstra åbent i weekenderne 8. -9. januar og 15. - 16. januar

ELMER TILBUD

FORD

KIA

MAZDA

 

 

NYTÅRSKUR 2020
HELSINGØR 

Bilhuset Elmer i Helsingør er autoriseret forhandler af Ford, Mazda og Kia.

Vi byder velkommen til vores nytårskur 2022 i hele januar måned, med ekstra åbnet i weekenderne 8. - 9. januar og 15. - 16. januar. Begge weekender fra kl. 11.00 - 16.00.
Til vores nytårskur 2022 har vi samlet en masse gode tilbud fra vores 3 stærke bilmærker.

Vi serverer selvfølgelig også dejlig kransekage og "bobler" til vores gæster.

Herunder kan du se hele udvalget af gode tilbud, som vi kan byde på til årets nytårskur.
*Alle Elmer-tilbud på services og udstyr gælder kun ved booking eller bestilling i januar - Alle bookede tilbud skal være eksekveret inden 28 Februar 2022. *Forbehold for ventetid

 

TILBUD AIRCON RENS
Få ny og frisk luft i bilen. Book rens af aircondition kanaler inkl. rensepatron kun 499.-

TILBUD - STENSLAG
Har du været uheldig med bilen? Book reparation af stenslag og få 15% rabat.

TILBUD - GRATIS LÅNEBIL SERVICAFTALE
Køb en serviceaftale til vores nytårskur 2022 og få gratis lånebil inkluderet i din aftale.

TILBUD - ORIGINALT UDSTYR
Du får 15% rabat på alt originalt tilbehør.
(Gælder ikke navigation, Apple Carplay, samt i forvejen nedsatte varer)

TILBUD - VINTERHJUL
Kør sikkert gennem vinteren. Du får 15% rabat ved køb af nye vinterhjul.

TILBUD - UNDERVOGNSBEHANDLING
Rustbeskyttelse kan altid betale sig. Du får 15% rabat ved køb af undervognsbehandling.

 

FORD NYTÅRSKUR 2022

Ford åbner dørene for alle elbilsinteresserede danskere i weekenderne d. 8.-9. og 15.-16. januar!

Start det nye år med at prøvekøre Fords elektrificerede biler, bl.a. vores Mustang Mach-E, og få en god snak med vores forhandlere om el og opladning, så vi kan gøre dig klogere på dit behov. Måske er du i tvivl om, hvordan du skal lade din bil – eller om du overhovedet føler dig klar til at vælge en elbil? Vi står klar til at hjælpe dig på vej.

Kom til nytårskur hos os i hele januar måned, med ekstra åbent i weekenderne 8.-9. og 15.-16. januar. Vi glæder os til at se dig.

FORDS ELEKTRISKE NYTÅRSKUR TILBYDER:

Viden om elektrificering generelt Indsigt i opladning og ladeløsninger, der giver mening for dig Mulighed for at prøvekøre Fords elektrificerede biler, bl.a. Mustang Mach-E og Kuga PHEV Bredere kendskab til fordelene ved FordPass-appen og dens mange features

Vi glæder os til at byde dig inden for og oplyse dig om Fords elektriske udvikling samt svare på alle dine spørgsmål.

Se mere om Ford Mustang Mach-E
Se mere om Ford Kuga PHEV

LÅS OP FOR DEN SMARTE SIDE

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Puma og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dets placering og fjernlås det for at få ekstra ro i sindet. Live trafikopdateringer leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

Se mere om Ford Pass

FORD KUGA PLUG-IN HYBRID TIL OMGÅENDE LEVERING

Vi har Danmarks bedste udvalg af lettere brugte Ford Kuga Plug-in Hybrid modeller til omgående levering.

KIA NYTÅRSKUR

OPLEV VORES KIA NYTÅRSTILBUD 
Kom til nytårskur hos KIA  og få knivskarpe tilbud på nogle af de mest populære modeller.

Herunder finder du tilbud og informationer om den økonomiske familiebil Kia Ceed SW Plug-in Hybrid og den suveræne El-bil Kia e-Niro.

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid - fra 274.900,-

Med Ceed SW Plug-in Hybrid får du en fantastisk hybrid-familiebil og lige nu kan du få Prestige-versionen med masser af udstyr fra kun 274.900,- Ceed SW Plug-in Hybrid kører op til 76,9 km/l. ved blandet kørsel og op til 50 km på ren el.

Finansiering fra 3.040 kr. pr. md.*
Privatleasing fra 3.245 pr. md. og 4.995 kr. i udbetaling

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid
Fremhævet udstyr:

• Elektronisk P-bremse
• Elruder foran & bagved
• Varme i rat og forsæder
• LFA Udvidet vejbaneassistent
• 16" alufælge
• LED bag/forlygter
• Adaptiv fartpilot
• Aut. anti-dug
• Aut. nedblændeligt bakspejl
• Bakkamera
• Parkeringsensor bagved
• 8" touchskærm
• Apple CarPlay
• Bluetooth

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid Finansiering

Månedlig ydelse:
3.040 kr.
Bilens pris:
274.900 kr.
Variabel rente:
1,29%

*Låneeksempel: Kontantpris 274.900 kr. Lån over 7 år til 3.040 kr. pr. måned - Udbetaling 20 % = 54.980 kr. - Kreditbeløb 219.920 kr. - Kreditomkostninger 35.366 kr. - Variabel rente 1,29 % - Debitorrente 1,30 % - ÅOP 4,4 % - Samlet tilbagebetaling 255.286 kr. Der skal tegnes kaskoforsikring. Betaling via NETS forudsættes. Der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesfrist på kreditaftaler. Kia Ceed SW PHEV Prestige: Motor 1,6 141 HK (benzin/el) Energiklasse A+ Forbrug 76,9 km/l; CO₂ 29 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er gældende ved levering i 2022. Alle priser er gældende for modelår 2022. Der tages forbehold for evt. pris- og afgiftsændringer samt indtastningsfejl.

Kia e-Niro Comfort - fra 324.900,-

Med Ceed SW Plug-in Hybrid får du en fantastisk hybrid-familiebil og lige nu kan du få Prestige-versionen med masser af udstyr fra kun 274.900,- Ceed SW Plug-in Hybrid kører op til 76,9 km/l. ved blandet kørsel og op til 50 km på ren el.

Finansiering fra 3.559 kr. pr. md.*
Privatleasing fra 4.295 pr. md. og 9.995 kr. i udbetaling

Kia e-Niro Comfort
Fremhævet udstyr:

• 17" alufælge
• 64 kWh batteri
• Delkunstlædersæder
• Læderrat
• Sædevarme for
• 10,25" touchskærm
• Varme i rattet
• Varmepumpe
• Bakkamera
• 3-faset opladning (11 kW)
• P-sensor, bag
• Regnsensor
• El-ruder for og bag
• Navigation
• El-justerbare sidespejle m. varme

Kia e-Niro Comfort Finansiering

Månedlig ydelse:
3.559 kr.
Bilens pris:
339.999 kr.
Variabel rente:
1,29%

*Låneinformation: Lån over 7 år til 3.559 kr. pr. måned - Kontantpris 324.900 kr. - Udbetaling 20 % = 64.980 kr. - Kreditbeløb 259.920 kr. - Kreditomkostninger 43.676 kr. - Variabel rente 1,29 % - Debitorrente 1,30 % - ÅOP 4,1 % - Samlet tilbagebetaling 298.930 kr. Der skal tegnes kaskoforsikring. Betaling via NETS forudsættes. Der tages forbehold for renteændringer. Gælder kun for privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesfrist på kreditaftaler. Kia e-Niro Comfort: Elektrisk 204 HK - 64kWh-batteri Rækkevidde: Op til 455 km Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Prisen er gældende ved levering i 2022. Priser og specifikationer er gældende for modelår 2022. Der tages forbehold for evt. pris- og afgiftsændringer samt indtastningsfejl. **Den nævnte privatleasing-pris gælder e-Niro Advance.

NYHEDER FRA MAZDA

Oplev de dynamiske køreegenskaber som Mazda er kendt for. Alle modeller er udformet og konstrueret til at give køreglæde.
Udover det velkendte modelprogram, er der spændende nyheder fra Mazda i 2022.

Læs mere herunder, eller kontakt os gerne for yderligere information og service.

Mazda2 Hybrid lanceres til foråret

I foråret 2022 lancerer Mazda en ny hybridbil i minibilsegmentet. Mazda2 Hybrid er en kompakt men rummelig hatchback, der udelukkende leveres med en fuldhybrid-drivlinje, der giver lavt brændstofforbrug og reducerede emissioner.

Mazda2 Hybrid er en selvopladende hybrid med en trecylindret 1.5-liters benzinmotor og en elmotor, der leverer en samlet systemydelse på 116 hk. Det giver en accelerationstid fra 0-100 km/t på 9,7 sekunder og en tophastighed på 175 km/t. Takket være hybridteknologien kører Mazda2 Hybrid ved blandet kørsel mellem 25 og 26,3 km/l efter WLTP-normen med et CO2-udslip på mellem 87 og 93 g/km afhængigt af hjulmonteringen.

Mazda sætter navn på kommende SUV-modeller

Mazda løfter nu sløret for navnet på mærkets kommende, store SUV. Den kommer til at hedde Mazda CX-60, når den introduceres på det europæiske marked i 2022, mens en version af samme bil med tre sæderækker og plads til op til 7 personer støder til senere. Den kommer til at hedde Mazda CX-80.

På det amerikanske marked vil de tilsvarende modeller blive kaldt Mazda CX-70 og CX-90. De adskiller sig blandt andet fra de europæiske ved at være bredere. I USA introduceres ligeledes en Mazda CX-50, der er baseret på samme platformsarkitektur som Mazda3 og CX-30.

Mazda CX-5 2022: Skarpere design og flere valgmuligheder

Mazda giver sin rummelige og dynamiske familie-SUV, CX-5, en større opdatering. Mazda CX-5 2022 får et nydesignet frontparti, en markant ny lygtegrafik for og bag, nye funktioner som Mazda Intelligent Drive Select og en yderligere forbedret køredynamik. Derudover vil der være en større visuel forskel mellem de forskellige udstyrsvarianter, funktionelle forbedringer i bagagerummet og nye sikkerhedsfunktioner. Det forventes, at de første biler kommer til Danmark i starten af 2022. Priserne kendes endnu ikke.