INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HERVELKOMMEN TIL NYTÅRSKUR 2022

MASSER AF STÆRKE TILBUD HELE JANUAR
Ekstra åbent I weekenderne 8. -9. januar og 15. - 16. januar

ELMER TILBUD

CITROËN

SUZUKI

MAZDA

AIWAYS

 

 

NYTÅRSKUR 2022
AMAGER 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Citroën, Mazda, Suzuki og Aiways på Amager.

Vi byder velkommen til vores nytårskur 2022 hele januar måned, med ekstra åbent i weekenderne 8. - 9. januar og 15. - 16. januar. Begge weekender fra kl. 10.00 - 17.00.
Derudover holder vi ekstraordinært åbent om aftenen torsdag d. 6. januar og torsdag d. 13. januar helt frem til kl. 20.00.

Til vores nytårskur 2022 har vi samlet en masse gode tilbud fra vores 4 stærke bilmærker, samt en lang række ekstraordinære tilbud på services og reservedele/tilbehør.

Herunder kan du se hele udvalget af gode tilbud, som vi kan byde til årets nytårskur.
*Alle Elmer-tilbud på services og udstyr gælder kun ved booking eller bestilling i januar - Alle bookede tilbud skal være eksekveret inden 28 Februar 2022. *Forbehold for ventetid

 

TILBUD - BASIS-SERVICE
Basis-service normalpris op til 1.695 kr. - Tilbud til vores  nytårskur 2020 kun 995.-

TILBUD - UNDERVOGNSBEHANDLING
Rustbeskyttelse kan altid betale sig. Du får 15% rabat ved køb af undervognsbehandling.

TILBUD - 4-HJULS UDMÅLING/SPORING
Book Gratis kontrol af 4 hjuls udmåling/sporing & elektronisk batteri test.

TILBUD AIRCON RENS
Få ny og frisk luft i bilen. Book rens af aircondition kanaler inkl. rensepatron kun 499.-

TILBUD - STENSLAG
Har du været uheldig med bilen? Book reparation af stenslag og få 15% rabat.

TILBUD - VINTERHJUL
Kør sikkert gennem vinteren. Du får 15% rabat ved køb af nye vinterhjul.

TILBUD - ORIGINALT UDSTYR
Du får 15% rabat på alt originalt tilbehør.
(Gælder ikke navigation, Apple Carplay, samt i forvejen nedsatte varer)

TILBUD - GRATIS LÅNEBIL SERVICAFTALE
Køb en serviceaftale til vores nytårskur 2022 og få gratis lånebil inkluderet i din aftale.

 

SUZUKI NYTÅRSKUR 2022

Kom til nytårskur hos Suzuki på Amager, hvor vi har en stor nyhed at dele med dig! 

SÅ ER DEN NYE SUZUKI S-CROSS HER!
Kom op oplev den nye S-Cross. Vores store, skarpe SUV kommer med et endnu mere stilfuldt og markant ydre, mere avanceret sikkerhedsudstyr og et flot, opgraderet interiør med masser af fede features for hele familien. Og til en meget skarp pris fra kun 234.990 kr.

Suzukis effektive 48V hybridteknik er selvfølgelig standard i alle modelvarianter. Så læg vejen forbi Suzuki på Amager, hvor de første eksemplarer kan opleves til premieren fra den 8. januar 2022.

Se mere om den nye Suzuki S-Cross herSUZUKI SWIFT OG IGNIS - PLUS PÅ UDSTYRET - MEN IKKE PÅ PRISEN
Skru bare udstyrsforventningerne til vores mini-biler helt op på max! Lige nu kan du få både Swift og Ignis Hybrid i en Plus kampagnemodel til en stærk pris. Swift giver dig frække køreegenskaber, lækkert design og en suveræn brændstoføkonomi på hele 21,3 km/l. Ignis byder på ægte SUV-funktionalitet, som høj siddeposition og behagelige ind- og udstigningsforhold. I begge modeller får du avanceret sikkerhed og fede features til kampagnepris, som fx Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, multimediesystem med Apple CarPlay/Android Auto, alu-fælge, vognbaneassistent og meget mere.

SUZUKI SWIFT HYBRID PLUS
FRA KUN 159.990 KR.

FREMHÆVET UDSTYR:

 • Automatisk nødbremse

 • Fodgængergenkendelse

 • Multimediesystem

 • Apple CarPlay/Android Auto

 • Alu-fælge (16”)

 • Sædevarme foran

 • Vognbaneassistent med force-back

 • Slingreadvarsel og skiltegenkendelse

 • Blindvinkel advarsel

 • Rear cross traffic advarsel

 • Automatisk op/nedblænding af langt lys

 • Sorte ruder bag

SUZUKI IGNIS HYBRID PLUS
FRA KUN 156.990 KR.

FREMHÆVET UDSTYR:

 • Automatisk nødbremse

 • Fodgængergenkendelse

 • Multimediesystem

 • Apple CarPlay/Android Auto

 • Alu-fælge (16” sort design)

 • Sædevarme foran

 • Vognbaneassistent

 • Slingreadvarsel

 • Varme i sidespejle

 • Længdejusterbart splitsbagsæde

 • Tagræling

 • Sorte skærmkanter og sideskørterCITROËN NYTÅRSUDSALG OG ÅBENT HUS

Kom og vær med – og gør et kup!
2022 bliver skudt flot i gang med et brag af et nytårsudsalg, hvor priserne er i bund og udstyrsniveauet i top på flere populære modeller.
Så gå ikke glip af den store prisfest hos Citroën på Amager.

 

AIWAYS U5

100% ELEKTRISK SUV MED IMPONERENDE MEGET UDSTYR
Uanset om du vælger en Aiways U5 i Plus eller Premium, får du som standard et højt niveau af udstyr kombineret masser af benplads og højt til loftet. Med stort soltag, strømlinet HD touchscreen, læderinteriør, rækkevidde på over 400 km på en opladning og al den sikkerhed du kan drømme om, overhaler Aiways U5 alle dine forventninger.

AIWAYS U5 EKSTERIØR

STOR SUV MED MASSER AF PLADS
4,68 meter lang, 1,87 meter bred og 1,7 meter høj. Denne fem dørs SUV er ikke kun en fryd for øjet, men også en strømlinet og elegant bil med foldbare dørgreb og en aerodynamisk spoiler der mindsker luftmodstanden. Ladestikket er gemt væk under venstre forlygte, hvor det er nemt at tilgå, og integreret i bilens design på en smart og funktionel måde.

LYSET I CENTRUM
De L-formede LED forlygter og LED baglygterne er smukt integreret i bilen. Baglygterne løber som et lysbånd tværs over bagenden af bilen og sikrer U5 et eksklusivt udtryk - også om natten.

ALUFÆLGE
Begge versioner af U5 har alufælge som standardudstyr. 17" på Plus og 19" på Premium. Begge er aerodynamiske og elegant forarbejdede i to-tonet design.

TAGBØJLER
U5 har tagbøjler der kan klare op til 75 kilo ekstra bagage. Tagbøjlerne er enten sorte eller blanke afhængig af bilens tagfarve. Vindafviseren over bagruden sørger for optimal aerodynamik og et meget strømlinet design.

ELEKTRISK BAGKLAP
I Premium-versionen åbner bagklappen elektrisk ved et tryk på nøglen eller ved at vippe en fod ind under bagenden af bilen for håndfri betjening. Bagklappen åbner til et helt fladt gulv, der gør af- og pålæsning af tunge ting så enkelt som overhovedet muligt. 

AIWAYS U5 INTERIØR

HØJ KOMFORT I KABINEN
I Premium versionen af U5 sidder alle passagerer i elegante og komfortable lædersæder med god støtte og ergonomi. Førersædet er elektrisk justérbart i seks retninger og passagersædet kan justeres elektrisk i fire retninger. Førersædet har desuden elektronisk justérbar lændestøtte. Polstrede midterarmlæn findes både for- og bag, og bagsæderyglænet kan lægges ned i forholdet 60:40, hvis bilen skal transportere ekstra meget bagage. Gulvet i bagagerummet er helt plant og har en maksimal kapacitet på 1555 liter med bagsædet i brug til bagage. I SIZE fastgørelse af barnestole gør det ekstra sikkert at køre med børn på bagsædet. 

MINIMALISTISK COCKPIT - MAKSIMAL KONTROL
De fleste funktioner i bilen styres fra en 12,3" HD touchscreen anbragt centralt på bilens instrumentpanel - lige fra radio og soltag til sikkerhedssystemer og klimaanlæg. Skærmen har anti-refleks overflade og er smudsafvisende. Premium versionen har et ekstra panel foran gearvælgeren til styring af klima- og sædevarme. En telefon kan nemt kobles til bilen via et USB stik, så navigation og musik kan betjenes via bilens skærm.

MASSER AF PLADS OG HØJT TIL LOFTET
Plads bliver ikke en mangel i U5. Store og små ting finder plads i det praktiske aflukkede rum mellem forsæderne eller under midterkonsolen. Med alle fem sæder i brug rummer bagagerummet 432 liter og 1555 liter, hvis ryglænet til bagsædet foldes ned i plan med gulvet i bagagerummet. Så er der plads til det meste. Er der brug for mere plads, er der et ekstra rum under gulvet til bagagerummet. Et smart rum under motorklappen foran har plads til type 2 ladekabler og nødlader, hvor det er nemt at nå dem, når bilen skal lades.  

 

BATTERIPAKKE

OPLADNING OG BATTERI
Aiways U5-batteripakken er designet i en sandwichstruktur og består af 24 moduler med høj energitæthed. Battericellerne leveres af den velkendte leverandør CATL, men batteriet og batteriteknologien er udviklet af Aiways selv. Den innovative batteripakke har 63 kWh kapacitet og driver motoren med 150 kW (204 hk) og 310 Nm, hvilket muliggør en rækkevidde på 410 km (400 km på premiummodellen).* I kraft af den høje opladningseffektivitet oplades U5 fra 20 % til 80% på kun 35 minutter*.
Forbrug ved blandet kørsel 166 - 170 Wh/km. Rækkevidde: 400-410 km (WLTP-norm). Forbrug kan påvirkes af kørestil og vejrforhold. Der tages forbehold for trykfejl. *Ladetid 20% - 80% hurtigladning (op til 90 kW) European Standard Combined Charging System (CCS)

BATTERIETS OPBTGNING
I modsætning til andre bilbatterier har U5 en patenteret sandwichstruktur. Den flerlagede struktur indsætter en isoleringsskærm mellem batterimodulet og kølepladen og adskiller således 'tørzone' (batterimodul) fra 'vådzone' (køleplade). Effektiv køling og forvarmning øger batteriets levetid og effektivitet, og sikrer større kapacitet og dermed en øget rækkevidde. Med denne konstruktion er det muligt, selv efter otte år, at levere mindst 80 pct. af den oprindelige kapacitet.


SIKKERHED
Adskillelsen mellem tørre og våde zoner øger sikkerheden mod kortslutninger. Selv i tilfælde af en alvorlig kollision er batterimodulet beskyttet mod lækage af kølevæske og eliminerer dermed risikoen for brand/eksplosion. Undersiden af ​​batteripladen og batterimodulet er adskilt af et 15 mm mellemrum som en ekstra stødbeskyttelse.

NYHEDER FRA MAZDA

Oplev de dynamiske køreegenskaber som Mazda er kendt for. Alle modeller er udformet og konstrueret til at give køreglæde.
Udover det velkendte modelprogram, er der spændende nyheder fra Mazda i 2022.

Læs mere herunder, eller kontakt os gerne for yderligere information og service.

Mazda2 Hybrid lanceres til foråret

I foråret 2022 lancerer Mazda en ny hybridbil i minibilsegmentet. Mazda2 Hybrid er en kompakt men rummelig hatchback, der udelukkende leveres med en fuldhybrid-drivlinje, der giver lavt brændstofforbrug og reducerede emissioner.

Mazda2 Hybrid er en selvopladende hybrid med en trecylindret 1.5-liters benzinmotor og en elmotor, der leverer en samlet systemydelse på 116 hk. Det giver en accelerationstid fra 0-100 km/t på 9,7 sekunder og en tophastighed på 175 km/t. Takket være hybridteknologien kører Mazda2 Hybrid ved blandet kørsel mellem 25 og 26,3 km/l efter WLTP-normen med et CO2-udslip på mellem 87 og 93 g/km afhængigt af hjulmonteringen.

Mazda sætter navn på kommende SUV-modeller

Mazda løfter nu sløret for navnet på mærkets kommende, store SUV. Den kommer til at hedde Mazda CX-60, når den introduceres på det europæiske marked i 2022, mens en version af samme bil med tre sæderækker og plads til op til 7 personer støder til senere. Den kommer til at hedde Mazda CX-80.

På det amerikanske marked vil de tilsvarende modeller blive kaldt Mazda CX-70 og CX-90. De adskiller sig blandt andet fra de europæiske ved at være bredere. I USA introduceres ligeledes en Mazda CX-50, der er baseret på samme platformsarkitektur som Mazda3 og CX-30.

Mazda CX-5 2022: Skarpere design og flere valgmuligheder

Mazda giver sin rummelige og dynamiske familie-SUV, CX-5, en større opdatering. Mazda CX-5 2022 får et nydesignet frontparti, en markant ny lygtegrafik for og bag, nye funktioner som Mazda Intelligent Drive Select og en yderligere forbedret køredynamik. Derudover vil der være en større visuel forskel mellem de forskellige udstyrsvarianter, funktionelle forbedringer i bagagerummet og nye sikkerhedsfunktioner. Det forventes, at de første biler kommer til Danmark i starten af 2022. Priserne kendes endnu ikke.