INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

PEUGEOT 208 Banner2

NY PEUGEOT 208

Markant, sportsligt og stilrent design

DEN NYE PEUGEOT 208
BORNHOLM

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Peugeot på Bornholm.

Vi præsenterer her den nye Peugeot 208 med priser fra kr. 164.990,-


Ny Peugeot 208 har et ungt og sportsligt look. I kabinen finder man det originale Peugeot i-Cockpit® 3D. Og ikke mindst er der frit valg mellem benzin-, diesel- og el-motor.

Den nye Peugeot 208 er kåret til ÅRETS BIL i Europa i 2020. Det kan du læse mere om her.

Ny PEUGEOT 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale farver gør ny 208 sig virkelig bemærket! Den stærke karakter understreges af Black Diamond tageti, skærmforøgerne, rudeskrabelisterne i sort højglansiog de diamantslebne fælge med indlægi.

Se mere om den nye Peugeot 208 herunder.

VOVET & FRÆK
Ny Peugeot 208s udtryksfulde front indeholder et stort krom kølergitter*, og har et moderne og skarpt look med Full LED*forlygter med 3 stiliserede løvekløer og LED kørelys*, der altid er tændt.

* Standard eller ikke tilgængelig afhængig af version.
* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.
* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

LYSENDE TILSTEDEVÆRELSE
Bagenden har et markant design med et panel i sort højglans* tværs hen over bagenden, og er forsynet med Full LED*baglygter med 3 stiliserede løvekløer, der lyser konstant.

* Standard eller ikke tilgængelig afhængig af version.
* Standard eller ikke tilgængelig afhængig af version.

VELDESIGNET OG UDTRYKSFULD BAGENDE
Ny Peugeot 208s dynamiske og skulpturelle bagende er forsynet med 2 typer hækspoilere*. Den ene tjener til at reducere brændstofforbruget og den anden til at optimere køreegenskaberne. For at opnå et mere sporty udtryk, fås rørhalen i krom*.

* Standard eller ikke tilgængelig afhængig af version.
* Standard på GT-line versionen.

PANORAMATAG
Dine passagerer vil opleve landskaberne, I kører igennem, på en helt ny måde takket være Cielo*panoramataget, der strækker sig hen over bagsædepladserne og giver et smukt lysindfald og et bredt panoramaudsyn mod himlen.

* Option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

INDTRÆK
Dynamiske, komfortable og skålformede forsæder, materialer af højeste kvalitet og indtræk med stikninger skaber velvære og ro i kabinen i den nye Peugeot 208.

DIGITAL 3D INSTRUMENTGRUPPE
Den digitale instrumentgruppe* med sin futuristiske, hologram 3D skærm befinder sig lige i øjenhøjde. Informationerne om bilen og kørslen er let aflæselige i 2 niveauer afhængigt af hvor vigtige eller hastende, de er (sikkerhed, førerhjælpefunktioner, navigation). Du kan vælge hvilke oplysninger, du ønsker at få vist permanent, som f.eks. online 3D navigationssystemet med TomTom® tjenester, hvor du bliver informeret om risikozoner og trafikforholdene i realtid.

* Standard eller ikke tilgængelig afhængig af version.

BRUGERVENLIG OG INTUITIV SKÆRM
Den store 10’’ HD skærm* styres ved hjælp af stemmegenkendelse, betjeningskontakterne ved rattet eller helt enkelt med de 7 touch-knapper. På skærmen i e-208 ser du et teknologisk animation, der viser drivlinjens aktuelle funktion.
Ved hjælp af Mirror Screen funktionen*, kan du anvende Apple CarPlayTM, Android Auto eller MirrorLink® i din nye Peugeot 208.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

* Kun Android Auto, Apple CarPlay™ eller MirrorLink® certificerede apps fungerer, når bilen kører eller holder stille, afhængigt af situationen. Visse app funktioner er ikke tilgængelige under kørsel. Visse typer indhold, der er gratis tilgængelig på din smartphone, kræver betalingsabonnement for en Android Auto, Apple CarPlayTM eller MirrorLink® certificeret app. Mirror Screen fungerer via Android Auto (Android smartphones), via Apple CarPlayTM (iOS smartphones), eller via MirrorLink® teknologien (Android smartphones, der er kompatible med MirrorLink®), forudsat at du har et mobil- og internetabonnement.

NYE PRAKTISKE FUNKTIONER
Foran i kabinen findes et nyt smart opbevaringsrum med trådløs opladning af din Smartphoneivia induktioni. Og til passagerernes eksterne udstyr findes der flere USB-stikii kabinen

* Afhængigt af smartphonens kombatibilitet

* Trådfri opladning i henhold til Qi 1.1 standarden er  option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

* Op til 4 stik afhængigt af version

FULL PARK ASSIST
FULL PARK ASSIST teknologien* er en aktiv og fuldautomatisk hjælp til parallelparkering og parkering i bås. Føreren behøver hverken at aktivere rat eller pedaler, da systemet efter at have målt, om pladsen er tilstrækkelig stor, overtager rat, speeder og bremse. Den eneste handling systemet kræver fra førerens side er et tryk på gearvælgeren (push mode P). Systemet hjælper også med at komme ud fra parkeringspladsen.

* Aktiv parkeringshjælp til paralleparkering og parkering i bås.- Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

VEJSTRIBEALARM
Systemet* for aktiv vejstribealarm genkender fuldt optrukne og stiplede linjer samt linjer i vejkanten ved hjælp af et kamera øverst i forruden, og korrigerer bilens kurs ved at indvirke på rattet, inden man utilsigtet passerer vejstriberne, hvis blinklyset ikke er blevet aktiveret. Systemet er aktivt fra 65 km/t.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

BLINDVINKELSYSTEM
Mellem 65 km/t og 140 km/t advarer blindvinkelsystemet* føreren om, at der befinder sig en bil i den blinde vinkel.

Føreren advares af en kontrollampe, som lyser i spejlet i den pågældende side. Hvis føreren alligevel prøver at skifte vejbane (aktivering af blinklyset), korrigerer systemet bilens kurs ved at indvirke på rattet, og forhindrer derved en kollision.

* Option

PEUGEOT DRIVE ASSIST
Peugeot Drive Assist* er et skridt på vejen mod den delvist selvkørende bil:

Vejstribealarm med valg af placering på kørebanen
Skiltegenkendelse
Fartpilot og regulering af sikkerhedsafstanden.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

ACTIVE SAFETY BRAKE
(Automatisk nødopbremsningssystem*)

Hvis systemet registrerer overhængende fare for kollision med den forankørende bil eller med en fodgænger på vejbanen, foretager det en automatisk opbremsning for at undgå kollision eller begrænse kollisionskraften. Dette system er funktionelt op til 85 km/t.

* Standard, option eller ikke tilgængelig afhængig af version.

Ny effektiv modulplatform

Ny 208 er bygget på den nye CMP/eCMPimodulplatform, der giver mulighed for at vælge mellem benzin-, diesel- eller el-motor uden at gå på kompromis. Optimeret vejgreb, manøvredygtighed, støj- og varmekomfort, samt vægtreduktionen medvirker til at begrænse CO2 udledningen og sikre dig en intens køreoplevelse!

e-208 nyder godt af eCMP platformens avancerede teknikker, der sikrer en optimal opbygning, med samme kørestilling og samme rummelighed i både kabine og bagi som i biler med forbrændingsmotor.

* BRÆNDSTOFFORBRUG OG CO2 EMISSION

Estimerede, vejledende data, med forbehold for typegodkendelse.

WLTP værdier (1): Brændstofforbrug fra 4,2 til 5,9 ved blandet kørsel, fra 4,7 til 7,5 ved lav hastighed, fra 4 til 6 ved middel hastighed, fra 3,6 til 5,1 ved høj hastighed og fra 4,6 til 6 ved meget høj hastighed WLTP (l/100 km) - CO2 emission (blandet kørsel) WLTP: fra 109 til 134 (g/km).

(1) Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ emission er oplyst i henhold til WLTP typegodkendelsen (EU-forordning 2017/948). Fra 1. september 2018 typegodkendes nye biler ud fra en harmoniseret testprocedure på verdensplan for lette køretøjer (WLTP), som er en ny og mere realistisk testkørselsprocedure til måling af brændstofforbrug og CO₂ emission. WLTP proceduren erstatter fuldstændigt den hidtil anvendte europæiske testkørselscyklus (NEDC). Eftersom kørselsbetingelserne er mere realistiske vil brændstofforbruget og CO₂ emissionen målt efter WLTP proceduren i mange tilfælde være højere, end målt ved NEDC proceduren. Værdierne for brændstofforbrug og CO₂ emission kan variere afhængigt af bilens specialudstyr, optioner og dæktype. Kontakt os for yderligere oplysninger. For yderligere informationer henvises der til Peugeots danske website.