INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

9256460A5a924db2a54218bcfc0f509b

MAZDA3
AMAGER | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Mazda på Amager og i Helsingør.

Vi byder på fantastiske køreoplevelser med Mazda3, som fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning.


PIR­RER ALLE DINE SANSER, AL­LEREDE IN­DEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Kodo-designet har udviklet sig. Ved at fjerne forstyrrelser og skabe en ren og enkel karosseriform, har hver kontur og linje fået mere vægt og betydning. Lys og skygger skifter, og refleksionerne i lakken løber hen over karrosseriet og efterlader et stærkt indtryk af liv og bevægelse.


Nyd det intensiverede Jinba Ittai-bånd til bilen samt forrygende styreegenskaber og køredynamik i kraft af den nyeste Skyactiv-konstruktion.


Det nye karrosseri leverer større stabilitet og effektiv energioverførsel. Linjerne fra for til bag underbygger bilens vertikale styrke. Betjeningen af bilen føles intuitiv og effektiv. 


SKYACTIVE MOTORER

Vælg den nye Skyactiv-G 2,0-liters motor, nu med ekstra kraft, cylinderdeaktivering og et MILD-hydrid-system, som leverer højere ydeevne og fremragende effektivitet. Skyactiv-D 1,8-liters motoren har endnu lavere emissioner og en livlig reaktionsevne.

Takket være Mazdas innovative og ansvarlige motorteknologi kan du gå fremtiden i møde uden bekymring. Mazdas motorer overholder allerede EURO 6d-Temp.

Henrik Petersen Rindbæk-Flachs

Salgschef & Brand Manager Mazda og Suzuki

Daniel Alexander Hind

Brand Manager Mazda

DESIGN
Hver gang du ser på den nye Mazda3, ser den anderledes ud, og du fortrylles af de subtile og til tider dramatske ændringer i udtryk og personlighed. Vores dygtige håndværkere har skabt en overflade på karosseriet, som afgiver små, fine refleksioner, når belysningen og omgivelserne ændrer sig.

SIKKERHED
Når du kører i den nye Mazda3 sørger vores pakke af sikkerhedsteknologier for din all-round-beskyttelse. En af funktionerne er vores Smart City Brake Support-system (SCBS), som anvender sensorer til konstant at overvåge afstanden og hastigheden i forhold til forhindringer forude.

TEKNOLOGI
Når du har brug for oplysninger, er de lige der, hvor du ønsker dem. Den seneste forbedring er et bredt 8,8" midterdisplay. Det forenkler betjeningen, så du kan klare alt fra kontrolpanelet. Med det opdaterede midterdisplay og det nye intuitive betjeningssystem kan du styre det hele med en finger. 

HOLD FORBINDELSEN
Oprethold forbindelsen til din omverden, mens du fokuserer på kørslen i kraft af vores infotainmentsystem med det sublime Bose-lydsystem* bestående af 12 højttalere. Leveres nu med digital instruktionsbog, så du hurtigt kan finde de ønskede oplysninger frem på det nye midterdisplay i Mazda3. AFSLAPPENDE KOMFORT
Nyd hver eneste tur i afslappende komfort. Du har præcis kontrol over dine køreposition, idet justeringen af ratsøjlen og forsædets hældning sikrer dig den optimale kropsholdning under kørslen.

ET STÆRKT UDTRYK
Den slanke og yndefulde profil på den nye Mazda3 Hatchback giver en bil med et stærkt udtryk, som altid vil vække opsigt.

KVALITETSMATERIALER
Som et ekstra raffinement er instrumentpanelet omhyggeligt udformet af kvalitetsmaterialer, der matcher den varme og strukturerede overflade i rent naturlæder.