INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

Mazda CX 30 Banner

DEN NYE MAZDA CX-30

Designet til dit liv

DEN NYE MAZDA CX-30
AMAGER | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler af Mazda på Amager og i Helsingør.

Vi kan nu byde på fantastiske køreoplevelser med den helt nye Mazda CX-30.


ALT HVAD DU BE­HØVER, LIGE ME­GET HVOR DU SKAL HEN
Efterhånden som du kommer videre i livet, har du brug for en bil, der kan følge med. En bil med skønne former som en coupe og dristig robusthed som en SUV. Udvendigt er den lille nok til at smutte rundt i byen, men indvendigt er den stor nok til længere ture. En bil med dynamisk ydeevne, spændende køreegenskaber samt uovertruffen komfort og sikkerhed.


 

DE­SIGNET TIL DIT LIV
Både indvendigt og udvendigt er den nye Mazda CX-30 simpelthen smuk – det gælder lige fra karrosseriets flydende kurver til interiørets indbydende formgivning og den innovative teknologi under overfladen. Det medvirker alt sammen til at underbygge din livsstil og gøre hver eneste rejse til en sand fornøjelse.


 

SKØN­HEDEN I DET TOMME RUM
Det er konceptet bag designet af bilens lyse og rummelige interiør. I Japan kalder vi det "Yohaku". Der er komfortabelt plads til fem personer, som har mere frihed til at bevæge sig og nyde samværet og den fremragende udsigt til verden udenfor. Den samme idé følges i designet af bagagerummet, som har rigelig plads og kan indrettes på forskellige måder.

KREATIV LIVSSTIL
Den måde, hvorpå lyset spejles af de udtryksfulde overflader, skaber en følelse af vitalitet og bevægelse, der stimulerer din kreativitet.

RENDYRKET RO I SINDET
Smart teknologi kombineret med et produktdesign, som sætter mennesket i centrum, for at give dig mere kontrol og bedre sikkerhed på vejen.

KOMFORT OG GLÆDE
Næsten ingen støj udefra med Mazda Harmonic Acoustics – en mere behagelig køretur for dig og dine passagerer.

FRIHED
Mere plads til bagagen bagi og førsteklasses Skyactiv-motorteknologi i fronten gør, at du får frihed til at komme ud på egen hånd.  SKYACTIV-X

X = STØRRE EFFEKT MED MINDRE BRÆNDSTOF

Mazda CX-30 fås med vores innovative Skyactiv-X-motor. Den benytter vores unikke motorteknologi med gniststyret kompressionstænding (SPCCI), der giver større effekt, men forbrænder mindre brændstof end en konventionel motor. Denne enestående effektivitet betyder, at den også producerer færre emissioner og leverer enestående ydelse uden at gå på kompromis.

Læs mere om SKYACTIVE-XSKYACTIV-X
Oplev, hvordan vores unikke motorteknologi giver ydeevne uden kompromis.

Se mere

SKYACTIV-G
Gennemprøvet kvalitet og ydelse – opdag den nyeste generation af Skyactiv-G benzinmotoren.

Se mere

SKYACTIV-D
Maksimal rækkevidde og effektivitet – se mere om Skyactiv-D-dieselmotoren.

Se mere

INTERIØR
Ved at bruge de fineste materialer og udforme dem med opmærksomhed på detaljerne har vi skabt en opløftende følelse af lys og rum. Kabinen er baseret på vores "mindre er mere"-designfilosofi, som sætter mennesket i centrum, og den består af rene og smukke overflader.

NEMT OG BEHAGELIGT
Med færre distraherende elementer opnås en mere afslappende og behagelig kørsel, og det intuitive design af HMI Commander gør det enkelt og nemt at betjene centerdisplayet. I Mazda CX-30 er din komfort og køreoplevelse altid i højsædet.

UNIK LYD
Mazda Harmonic Acoustics-lydsystemet benytter en unik konfiguration og placering af højttalerne, som sikrer større klarhed og lyddybde. Og den støjsvage kabine minimerer al ekstern støj, hvilket gør oplevelsen endnu mere afslappende.