LEJ EN AIWAYS EL-BIL I EN WEEKEND

Er du i tvivl om en el-bil er det rigtige for dig?

Vi tilbyder dig nu muligheden for at leje en Aiways el-bil hos os i en hel weekend for et engangsbeløb på 1.500 kr. Når el-elbilen bliver afleveret retur, så har man 30 dages tænketid, til at finde ud af om en Aiways, skal være din næste investering. Hvis det skulle være tilfældet, så vil man få fratrukket de 1.500kr fra salgsprisen

Der kan naturligvis være mange spørgsmål i forbindelse med at købe en el-bil. Få de bedste og mest konkrete svar, ved at opleve det hele selv i en hel weekend som el-bilist.

Omstillingen til el-biler er stærkt voksende, og for mange kan det være en svær beslutning, om el-bilen er det helt rigtige for dig.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt for yderligere information og aftale.

Mads Vestergaard-Olsen

Brand Manager Kia & Aiways

Frihed fra top til tå
Uanset om du vælger den Aiways U5 i Plus eller Premium, kan den prale af helt suveræne sæder, god hovedhøjde og masser af plads til benene både foran og bagi, så familiens største og mindste kan sidde behageligt. På bagsæderne har op til tre passagerer rigelig plads til at strække sig ud og nyde hver kilometer af køreturen.

Køb af elbil – hvad skal jeg vide?
Overvejer du at skifte din benzin- eller dieselbil til en elbil? Så har du sikkert masser af spørgsmål og overvejelser. Her svarer vi på mange af de mest almindelige spørgsmål, du muligvis står med, når du skal ud at finde den elbil, der passer bedst til dine behov.