INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE

DEN HELT NYE KIA XCEED

Køreglæde med masser af nye oplevelser

1/1

DEN HELT NYE KIA XCEED
BORNHOLM | HELSINGØR 

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Kia på Bornholm og i Helsingør.

Vi præsenterer den helt nye Kia XCeed med priser fra kr. 249.999,-


Køreglæde du kan mærke. Selvtillid, der er til at få øje på.

Nu findes der en bil til dem, der altid er på udkig efter sjove oplevelse og elsker at udforske grænserne for det mulige: Den nye KIA XCeed er en elegant crossover til de aktive byboere. Med det sportslige crossover-design er XCeed skabt til at bryde grænser, så din jagt på nye eventyr giver dig masser af gode oplevelser.


Nyskabende med et iøjnefaldende design.

Et markant design fra alle vinkler. En progressiv og vovet silhuet i hele bilens længde. KIA XCeed er altid klar til nye eventyr og er skabt med et look, der matcher bilens karakter. Denne sportslige crossover overgår straks forventningerne hos alle, der ønsker ægte køreglæde.


Sportsligt interiør. Unik køreglæde

De eventyrlystne stiller sig ikke tilfreds med det ordinære. Og det gør KIA XCeed heller ikke. Med bilens førsteklassesinteriør og de integrerede intelligente funktioner har du en klar fordel til dit næste eventyr – med komfort i særklasse hele vejen rundt.

Den markante crossover coupé
Velkommen til den nye KIA XCeed. Den har en stor frihøjde på op til 184 mm og en lang, sportslig motorhjelm. Silhuetten skråner markant mod bilens bagende. Sådan er de nye dimensioner i et attraktivt coupédesign. Til bilejere, der lever og ånder for køreglæde.

Skaber helt nye følelser
Hver enkelt detalje er en opfordring til eventyr. SUV-kølergrillen i dual blade-design træder frem mellem de Z-formede ”Ice Cube”-LED-forlygter og tågeforlygter. Den nye KIA XCeeds stærke personlighed understreges af iøjnefaldende detaljer som sølvfarvet bundskjold og elementer i satinkrom på kofangernes hjørner.

Kør afsted på dramatisk vis
Den stejlt hældende fastback-bagklap efterlader et stærkt indtryk hos alle, der ser den. Bilens kraftfulde proportioner og muskuløse fremtoning understreges af kofangerens sportslige udformning og den sølvfarvede diffusor med dobbelte afgangsrør, mens de komplette LED-baglygter med et unikt blinklysdesign giver bilen et højteknologisk præg.

Stil, komfort og opkoblingsmuligheder
Den høje siddehøjde giver et godt overblik over omgivelserne og let adgang til den komplet digitale 12,3” Supervision-instrumentenhed (*) og 10,25” navigationssystemet (*). Unikke kontrastfarver, fine materialer og instrumentpanel i blød kvalitet skaber en sofistikeret stemning. Er man til fest og farver, kan man som ekstraudstyr vælge en gul farvepakke til kabinen. *ekstraudstyr

12,3" komplet digitalt instrumentenhed (*)
Den komplet digitale instrumentenhed viser alle de vigtigste informationer på et 12,3” display i høj opløsning. Det enkle og elegante display viser blandt andet knivskarpe digitale instrumenter med speedometer og omdrejningstæller. Et multifunktionsdisplay viser turn-by-turn-navigationsanvisninger, audioinformationer, telefonopkald og meget mere. *ekstraudstyr

Plads til dine ting
Det kompakte karrosseri byder på et overraskende stort og fleksibelt bagagerum med en konkurrencedygtig kapacitet på 426 l, som kan udvides til 1.378 l, hvis bagsæderyglænene klappes frem. Splitbagsædet er udformet i en 40:20:40-konfiguration (*) . Har man brug for endnu større praktisk anvendelighed, kan bagagerumsbunden flyttes op, så der dannes et skjult opbevaringsrum under bagagerumsbunden. *ekstraudstyr

Nem læsning
Den elektriske bagklap (*) gør det let at læsse dine ting i bilen, når du har hænderne fulde. Bagklappen åbner automatisk, når du nærmer dig bilens bagende og har nøglen i lommen eller tasken. *ekstraudstyr

Imponerende kabinekomfort
I kabinen i den nye KIA XCeed får man ikke kun en sportslig og høj siddeposition med godt udsyn over vejen foran bilen. Der er også gode indstigningsforhold og masser af plads til alle passagerer. Med de berøringsfølsomme betjeningselementer kan du hurtigt foretage ændringer i kabinen uden at fjerne blikket fra vejen i længere tid end højst nødvendigt.

Forvent rendyrket komfort - Og det uventede.

Hvis man søger spænding efter hvert sving, skal man altid være forud for svinget. Derfor holder KIA XCeed dig altid i fuld kontrol. De intelligente DRIVE WiSE-teknologier(4) holder dig hele tiden opdateret om dine omgivelser, så balancen mellem action og sikkerhed altid er i top.

Smart parkeringsassistent

Vejbaneassistent (LKA)

Udvidet Vejbaneassistent(LFA)

Frontassistent til undgåelse af kollisioner

Aut. fjernlys

Blindvinkelassistent og assistance v. vejbaneskift

Træthedsregistrering

Advarsel v. krydsende trafik bagved

Smart skiltegenkendelse af fartgrænseKia's 7 års garanti

Alle KIA XCeed-ejere kan nyde godt af vores unikke nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem). (1) Garantien kan overdrages til efterfølgende ejere, hvilket sikrer en fremragende gensalgsværdi. Og fordi vi gerne vil have dig til at føle dig up to date i 7 år, får du 7 års gratis kortopdateringer(2), KIA Live-tjenester (fra TomTom®)(3) til bilens navigationssystem.

Læs mereDenne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK