FORD NYTÅRSKUR 2023 HELSINGØR - BORNHOLM


Når vi tager hul på et nyt år, skal der traditionen tro også afholdes et brag af en nytårskur. Og i år har vi noget helt særligt, vi kan tilbyde dig! Med Danmarks måske bedste privatleasing tilbud og muligheden for at vinde et lækkert Thule tagtelt til din Ford*, er der god grund til at kigge forbi os i weekenden den 14.- 15. januar.  Begge dage fra 11-16 Ses vi?

0 KR. I UDBETALING

Nu kan du privatlease den voldsomt populære Ford Kuga Plug-in Hybrid - helt uden udbetaling!

Ikke nok med det så følger der en yderst attraktiv månedlig ydelse med.

VIND ET THULE TAGTELT

Prøvekør en Ford Kuga og vær med i konkurrencen* om et supersmart Thule tagtelt til en værdi af 22.935 kr. Læs meget mere om teltet her.

Book en prøvekørsel hos os og deltag i konkurrencen.

VIND EN LÆKKER FORD HUE!

Fryser du om ørerne? Kom til nytårskur hos din Ford-forhandler og få et gratis skrabelod.

Se straks, om du har vundet en vaskeægte Ford hue, der pynter og luner i en kold tid.

*Konkurrencen om Thule tagteltet foregår ved lodtrækning blandt alle som har foretaget en prøvetur hos en Ford-forhandler frem til og med 31. januar 2023. Det er udelukkende personer med gyldigt kørekort der kan deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

** Gratis skrabelod så længe lager haves. Der udleveres ét skrabelod pr. gæst. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du vinder en hue, hvis du skraber tre ens huer på ét skrabelod. Huen kan ikke ombyttes til penge eller andre varer. Gevinst udleveres kun mod fysisk indlevering af skrabeloddet hos den Ford-forhandler, hvor skrabeloddet er udleveret. Skrabelodder med gevinst skal være indløst senest d. 31/1-2023. Ansatte hos Ford Danmark og Ford-forhandlere kan ikke deltage i konkurrencen.