FORD FOCUS STATIONCAR TITANIUM X
NYE BILER - NOVEMBER KAMPAGNE

Lige nu har vi nedenstående 2 modeller i butikken, som sælges til ekstraordinære nedsatte kampagnepriser.
( ved registrering i november 2021 ).

Bilerne er har ekstra udstyrspakker og du får yderligere en gratis lakforsegling + 1 mdr. gratis IF forsikring med i købet.
Se mere om de 2 modeller herunder.

EcoBoost hybrid-teknologi
Focus EcoBoost Hybrid bruger en elektrisk motor med et 48-volts batteri, der understøtter dens benzinmotor. I stedet for kun at køre på elektricitet, giver el-motoren momentassistance til motoren, hvilket giver ekstra motorkraft svarende til 16 HK og op til 20 % bedre acceleration
2) samt reducerer behovet for gearskift. 

Din sikkerhed. Vores prioritet
En række smarte teknologier er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. For eksempel kan Active Braking og Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistovervågning advare dig om mulige kollisioner og selv anvende bremserne automatisk, hvis du ikke reagerer i tide.

Plads til alt
Det helt nye interiør gør fuld brug af hver kvadratmillimeter for at give dig den mest alsidige Focus nogensinde. Bagsæderne har en 60/40-fordeling og kan lægges næsten helt ned for at maksimere pladsen til din bagage. Der er desuden et justerbart gulv i bagagerummet, som kan hæves for at give dig et skjult opbevaringsrum eller sænkes for at øge pladsen.