Web Banner1

FLYING SUPERKIDS JUNIOR HOS KIA PÅ AMAGER
SØNDAG d. 26. MAJ KL. 14.00

Flying Superkids JUNIOR er nogle helt specielt talentfulde gymnastikbørn, der er på nippet til at slippe igennem nåleøjet til et af verdens bedste børneshowhold.
”Juniorerne” er nemlig på det sidste trappetrin op til at være en del af det verdenskendte show-ensemblé Flying Superkids.

JUNIOR holdet består af ca. 25 gymnaster i alderen 6-12 år og optræder med en blanding af gymnastik, spring, akrobatik, dans & tumbling.
Deres showindslag er et energisk mix af det bedste fra gymnastikkens verden med bl.a. håndstand & spagat, sjippetove & hulahopringe og ikke mindst flik-flakker & dobbelt-saltoer.

Efter showet laver Flying Superkids JUNIOR en 30 minutters workshop med publikum, hvor man kan prøve at hulahoppe, sjippe og lidt spring.

I ”Juniorernes” hverdag og træning lægges der stor vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt at lave gymnastik. Børnene træner normalt 21⁄2 time, 3 gange om ugen og mere tid må de ikke være i træningssalen. 

Glæden ved gymnastikken er altid i centrum, og det kan ses på ”Juniorerne”, når de optræder! Efter showet laver Flying Superkids JUNIOR en 30 minutters workshop med publikum, hvor man kan prøve at hulahoppe, sjippe og lidt spring.

På trods af at Flying Superkids JUNIOR er et ”aspiranthold”, kommer de vidt omkring. JUNIOR holdet har bl.a. optrådt i Portugal, Polen, Tyskland og naturligvis til diverse arrangementer rundt omkring i Danmark.