CITROËN SKIFT AF TANDREM

DIN CITROËN FORTJENER ET TANDREMSSKIFTE HOS CITROËN
Tandremmen er en af de vigtigste dele på din bil. Går remmen i stykker, kan den forårsage alvorlige skader på motoren. Derfor anbefaler vi, at den udskiftes hvert 6. år eller ved fabrikkens anbefalede kilometerinterval – alt efter, hvad der kommer først. På værkstedet bruger vores specialuddannede teknikere naturligvis originale reservedele af høj kvalitet. Vær på den sikre side og book tid allerede nu.

TID TIL ET TANDREMSSKIFT?
For at beskytte motoren skal tandremmen altid udskiftes i henhold til anvisningerne i servicehæftet. Herudover anbefaler Citroën at få vandpumpen udskiftet samtidig med tandremmen. Når disse dele udskiftes, forlænges enhedens levetid. Til det danske klima anbefaler vi udskiftning af tandrem hvert 6. år eller ved det af fabrikken anbefalede kilometerinterval alt efter hvad der indtræffer først.

Ved ønske om udskiftning af vandpumpe tillæg på kr. 999,-

CITROËN C1 - 82HK MOTOR
SKIFT AF TANDREM
TILBUD NU: KR. 4.995,-
CITROËN C3 - 82HK MOTOR
SKIFT AF TANDREM
TILBUD NU: KR. 4.995,-
CITROËN C4 - 82HK MOTOR
SKIFT AF TANDREM
TILBUD NU: KR. 4.995,-
CITROËN C3 - 110HK MOTOR
SKIFT AF TANDREM
TILBUD NU: KR. 5.995,-
CITROËN C4 - 110HK MOTOR
SKIFT AF TANDREM
TILBUD NU: KR. 5.995,-
ANDRE CITROËN MODELLER
KONTAKT OS FOR TILBUD

HVAD ER EN TANDREM?

Rent teknisk er tandremmen et takket bælte, der driver motorens vigtigste mekaniske dele rundt (krumtap, stempler, knastaksel, ventiler og vandpumpe) og sørger for, at alt kører fuldstændig præcist i takt, så brændstoffet bliver suget ind og forbrændt på den rigtige måde. Tandremmen er en sliddel ligesom dæk og bremser, der bliver slap eller knækker, når bilen har kørt en vis tid. Hvis tandremmen knækker, går mange af motorens andre dele også i stykker. Kontakt os for at høre mere om tandremsskift.

CITROËN VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Citroën Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr.

• Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
• Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun købsprisen:
• 0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr*
• Ingen binding – indfri din værkstedskonto uden omkostninger
• Lettere at håndtere evt. uforudsete biludgifter

Se mere om Citroën værkstedskonto her