CITROËN C3
NYE BILER TIL OMGÅENDE LEVERING

Lige nu har vi et udvalg af fabriksnye Citroën C3-modeller i butikken, som kan leveres omgående.
De aktuelle biler i butikken er i farverne "Lak Sable" og "Hvid Banquise".

Vi kan tilbyde finansiering med 1,75% fast rente ved en udbetaling på 20%.

Se mere om modellerne herunder.

HØJT KOMFORTNIVEAU OG STYLING MULIGHEDER

Citroën C3 er stadig bilen med de fleste muligheder for styling i sin klasse. Der findes 97 kombinationsmuligheder – fra det mest diskrete ydre til det vildeste look. Du kan vælge mellem 7 lakfarver, 4 tagfarver og 4 farvepakker. Hertil kommer 3 tagdekorationer. Næsten alle farver kan kombineres efter smag og behag.*

Sæderne i Citroën C3 har brede sædepuder og ryglæn inspireret af møbeldesign. Udformningen, som er en 100% innovation fra Citroën, sikrer en permanent blødhed uden fornemmelsen af at synke ned i sædet. Advanced Comfort sæderne giver en uforlignelig kørekomfort på både korte og lange køreture. Forsæderne er desuden forsynet med den optimale lændestøtte.

*Nogle kombinationer kan ikke kombineres og andre skal særbestilles.

ET DRISTIGT LOOK OG "KØR TRYGT" TEKNOLOGIER

Citroën C3 har ændret stil og look. Den udtrykker nu endnu mere styrke. Inspireret af SUV-designstile understreges de muskuløse former af de nye grafiske elementer.

Citroën C3 markerer en ny stil i Citroëns modelprogram. Fronten, der er blevet mere markant og dynamisk.

Din komfort og sikkerhed afhænger af ergonomiske betjeningsfunktioner og intuitive teknologier, som giver en let og behagelig kørsel. Citroën C3 har flere innovative online systemer og 11 kørehjælpefunktioner, der gør hverdagen lettere.