AIWAYS NYTÅRSTILBUD 2024 AMAGER 

Velkommen til Nytårstilbud 2024 hos Aiways i Kastrup. Vi holder åbent hus i de to første weekender i januar. Begge dage fra 11-16.

Hos Aiways i Kastrup har vi sammensat et par gode tilbud til nytårskuren 2024.

Hvis du køber en fabriksny Aiways i januar, så får du en tilbehørspakke med bagagerumsbakke og elektronisk P-skive med i købet ved finansiering.

AIWAYS APPROVED NYERE BRUGTE BILER
LEVERING PÅ KUN 14 DAGE

Aiways Approved er vores brugtbilskoncept, som giver dig mulighed for at købe eller privatlease en næsten ny Aiways til en attraktiv pris - udførligt gennemgået af vores certificerede teknikere. Bilerne er typisk mellem 6-20 måneder gamle og særligt udvalgt af Aiways og med fortsat fuld fabriksgaranti. Du får en 100% teknisk og kosmetisk klargjort bil med den nyeste software, så du er garanteret en Aiways i perfekt stand. Aiways Approved tilbydes kun via Aiways.dk og vores autoriserede Aiways Partnere.

 

KØB NY AIWAYS I JANUAR 2024
Gratis bagagerumsbakke + el. P-skive

For Aiways er fremtiden elektrisk. Derfor vil vi gerne gøre overgangen fra benzin til elbil så overskuelig som muligt.

Aiways byder på elektrisk kørsel i en ny dimension og er din oase på fire hjul, som giver plads til at nyde både de daglige ture og længere ture. 

Ved køb af en fabriksny Aiways i januar 2024 får du en tilbehørspakke med bagagerumsbakke og el. P-skive med gratis i handlen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, dog undtaget Bilhuset Elmers januar og nytårstilbud.

VI HAR ALTID MASSER AF BRUGTE KVALITETSBILER PÅ LAGER
4 1667491867502 1200X

*Der tages forbehold for datafejl samt tastefejl*