AIWAYS NYTÅRSKUR 2023 AMAGER 

Velkommen til Nytårskur 2023 hos Aiways i Kastrup. Vi holder åbent hus i weekenden 14. - 15. januar. Begge dage fra 11-16.

Hos Aiways i Kastrup har vi sammensat et par gode tilbud til nytårskuren 2023.

Vi har sat den variable rente ned til 0,99% på finansiering af alle "Aiways Approved" biler købt hos os i januar 2023.

Hvis du køber en fabriksny Aiways i januar, så får du en tilbehørspakke med bagagerumsbakke og elektronisk P-skive med i købet ved finansiering.

AIWAYS APPROVED NYERE BRUGTE BILER
0,99% VARIABEL RENTE

Aiways Approved er vores nye brugtbilskoncept, som giver dig mulighed for at købe en næsten ny Aiways med fuld fabriksgaranti - udførligt efterset og gennemgået af vores certificerede teknikere. Bilerne er typisk mellem 6-15 måneder gamle og særligt udvalgt af Aiways.

Du får en 100% teknisk og kosmetisk klargjort bil med den nyeste software, så du er garanteret en Aiways i perfekt stand.

Du kan få finansieret bilen med 0,99% variabel rente, hvis du køber bilen hos  Bilhuset Elmer i januar måned. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, dog undtaget Bilhuset Elmers januar og nytårstilbud.

KØB NY AIWAYS I JANUAR 2023
Gratis bagagerumsbakke + el. P-skive

For Aiways er fremtiden elektrisk. Derfor vil vi gerne gøre overgangen fra benzin til elbil så overskuelig som muligt.

Aiways byder på elektrisk kørsel i en ny dimension og er din oase på fire hjul, som giver plads til at nyde både de daglige ture og længere ture. 

Ved køb af en fabriksny Aiways i januar 2023 får du en tilbehørspakke med bagagerumsbakke og el. P-skive med gratis i handlen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, dog undtaget Bilhuset Elmers januar og nytårstilbud.

4 1667491867502 1200X