INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE

Bilhuset Elmer Bornholm

Autoriseret Peugeot forhandler og værksted

1/1

BILHUSET ELMER
BORNHOLM

Bilhuset Elmer på Bornholm er autoriseret forhandler og værksted for Peugeot.

Hos Peugeot er kunden altid i centrum. Vores mål er at sikre kunden en god oplevelse med Peugeot, fra den første prøvetur til købet af den næste Peugeot.

Alle kæmper kort sagt for at sikre: kvalitet og gode oplevelser – hele vejen!

Vi forhandler hele modelprogrammet fra Peugeot og de mest solgte modeller står klar i butikken til en prøvetur. Du kan til enhver tid booke en uforpligtende prøvetur og få råd og vejledning om dine muligheder for en ny Peugeot.

Hver dag passer din Peugeot godt på dig. Lad os hjælpe med at passe på den. 
Vi er meget opmærksomme på, at vi skal have konkurrencedygtige priser på både originale reservedele og reparationer. Vores mekanikere gennemgår løbende mærke-specifikke kurser, så de altid er opdateret og kan behandle din bil bedst muligt. Vi vil altid sørge for, at reparations-forskrifter fra Peugeot bliver nøje overholdt, så du er garanteret den korrekte service på din bil.

Velkommen til de gode biloplevelser hos Bilhuset Elmer på Bornholm.
Se alle vores nye biler fra Peugeot her.

BO EMIL WETTERSTEIN
FILIALCHEF
BILHUSET ELMER BORNHOLM

TELEFON: 5693 1808
MAIL: bew@bilhusetelmer.dk

PEUGEOT VÆRKSTEDSKONTO

Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.


Det betyder, at du fremover kun skal betale salgsprisen på såvel obligatoriske  services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr  – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Få en Peugeot Værkstedskonto med det samme, og vælg betaling over 10 eller 20 måneder – uden ekstra omkostninger.

Se mere om Peugeot værkstedskonto her

PEUGEOT SAFE+

Du kan tilkøbe mere tryghed når du køber en ny Peugeot og dermed være sikker på, at du kan have glæde af den i flere år helt uden bekymringer og uforudsete udgifter.

Alle nye Peugeot modeller har i dag 2 års fabriksgaranti uanset kilometer. Hvis du vil sikre dig mod uforudsete udgifter efter de 2 år, kan din Peugeot-forhandler nu tilbyde at udvide dækningen med en SAFE + aftale. Det er muligt at tegne denne udvidede dækning fra 36 til 60 mdr. i kilometerintervallerne 45.000 til 205.000 km.

Hvis du allerede har købt din Peugeot, så kan du stadig få glæde af den udvidede dækning, for SAFE + tilbydes helt frem til bilen er max. 18 måneder gammel.

Se brochure om Peugeot SAFE+ her

ORIGINALT PEUGEOT TILBEHØR

Peugeot har fremstillet og udvalgt en lang række tilbehørsprodukter, der er skræddersyet til din bil. Det originale Peugeot-tilbehør er konstrueret og designet specielt til din Peugeot, og opfylder en række strenge kvalitets- og sikkerhedskriterier.

Her kan du finde prislister og brochurer med tilbehør til alle aktuelle Peugeot-modeller. Så kan du i ro og mag finde det, du skal bruge.
Husk, at du altid er velkommen til at kigge forbi, så vi kan demonstrere alle mulighederne for dig. Så får du det præcis, som du kan tænke dig.

Du kan også sagtens finde nyt og lækkert udstyr, selvom du har en ældre Peugeot-model.

Se mere her

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK