INFORMATION OM CORONA / COVID 19:  Vores bilhuse er åbne og har iværksat initiativer til reducere smittespredning
LÆS MERE HER

CL 18.023.007

BILHUSET ELMER
AMAGER OG BORNHOLM

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for CITROËN på Amager og på Bornholm.

Siden 1919 har Citroën vist mod og en urokkelig menneskelig forståelse hele vejen op igennem historien. Med en historie på snart 100 år og sine mere end 300 bilmodeller, hvoraf nogle har gjort et uudsletteligt indtryk på bilindustrien, er Citroën i alles hjerter.

Vi inviterer dig ind i denne fantastiske bilhistorie, som blev indledt af det visionære geni André Citroën.

Velkommen til de gode biloplevelser hos Bilhuset Elmer.
Se alle vores nye biler fra Citroën her.

MARK S. PLYTSGAARD
BRAND MANAGER
CITROËN AMAGER

TELEFON: 3246 2079
MAIL: msp@bilhusetelmer.dk

NICKI DAM LUND
BRAND MANAGER
CITROËN BORNHOLM

TELEFON: 5695 0804
MAIL: ndl@bilhusetelmer.dk

CITROEN FORSIKRING

I samarbejde med Gjensidige forsikring, har vi sammensat et kvalitetsprodukt til din Citroën og samlet det hele ét sted.

Citroën Forsikring er et unikt forsikringsprodukt, som udelukkende tilbydes til Citroën-kunder, og som kun kan købes via en autoriseret Citroën-forhandler.

Det betyder, at du kan tegne en konkurrence-dygtig forsikring samtidig med, at du køber en ny Citroën, og køre ekstra trygt af sted direkte fra Bilhuset Elmer.

Har du behov for yderligere information ellerhjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os.

CITROEN ASSISTANCE

De første to år af din Citroëns levetid får du Citroën Assistance gratis.

Du kan benytte dig af denne service, hvis din Citroën mod forventning skulle få behov for vejhjælp i tilfælde af elektroniske eller mekaniske nedbrud, som forhindrer videre kørsel.

Denne service omfatter gratis bugsering af din Citroën til et valgfrit autoriseret Citroën-værksted i Danmark. Især ved karrosseriskader er det vigtigt, at din Citroën kommer i rette hænder.

Det sørger vores veluddannede Citroën-personale for. De kender din bil ned til mindste skrue og sikrer, at din Citroën forbliver en Citroën.

Læs mere om Citroën Assistance her

CITROEN BÆREDYGTIGHED

Bæredygtig mobilitet tager udgangspunkt i bæredygtig udvikling. Det drejer sig om emner, der er tilknyttede til transport og mobilitet i sin helhed.

Den primære målsætning er at reducere udledningen af drivhusgasser, forurening og gener.
Citroën fokuserer en betydelig del af sin forskning og udvikling på miljøvenlig teknologi, som har til formål at mindske bilernes belastning af miljøet.

Citroën gør brug af en bred vifte af højteknologiske løsninger til at reducere både brændstofforbruget og udledningen af forurenende stoffer.

Læs mere her