elmer

1975 - 2017

Mogens Elmer A/S blev grundlagt helt tilbage i 1975 hvor virksomheden fik forhandlingen af Datsun på Amager - den gang et meget populært japansk bilmærke. Scroll ned og se hele historien her

31. december

2017

BILHUSET ELMER 
3 BILHUSE - 5 STÆRKE BILMÆRKER

Bilhuset Elmer består i dag af 3 topmoderne bilhuse, fordelt geografisk på Amager, i Helsingør, og på Bornholm. Vi er autoriseret forhandler og værksted for: Ford - Mazda - Kia - Citroen og Suzuki, fordelt på vores 3 bilhuse. Se info om bilhuse / bilmærker her 

Det har altid været et grundlæggende mål, at være en solid og stærk partner på bilmarkedet. I det daglige samarbejde mellem alle vores bilhuse, værksteder og afdelinger, står Biluset Elmer i dag stærkere for alle vores kunder og samarbejdspartnere. Vi kan levere autoriseret salg og service i et bredt udvalg af stærke bilmærker, og med fokus på de aktuelle behov og ønsker, kan vi med garanti levere de gode biloplevelser.

1. januar

2016

BILHUSET ELMER
HELSINGØR

Mogens Elmer A/S blev majoritetsejer i Falken & Co., da bilforhandleren skulle financiere flytningen til bilhuset på H. C. Ørstedsvej, som i øvrigt også ejes af Elmer koncernen. Mogens Elmer A/S har netop overtaget Falken & Co 100 procent.

Samtidig strømliner koncernen sine tre virksomheder, der får samme navn, Bilhuset Elmer.

Ud over at have til huse i Nordsjællands største bilhus i Helsingør har bilhuset også afdelinger på Amager og Bornholm, og repræsenterer aktuelt i alt bilmærkerne Ford, Mazda, Kia, Suzuki og Citroën.

Bilhuset Elmer Helsingør på H C Ørsteds Vej 10 i Helsingør er i dag autoriseret forhandler og værksted for: Ford, Kia og Mazda

1. september

2012

BILHUSET ELMER
BORNHOLM

Udviklingen fortsætter og tilbage i 2012 køber Mogens Elmer A/S aktiemajoriteten i det daværende Bilhuset Bornholm A/S – nu omdøbt til Bilhuset Mogens Elmer A/S.

Der har gennem alle årene været nære bånd mellem disse 2 forretninger, idet den tidligere indehaver af Bilhuset Bornholm, Erling Munk, i en lang årrække har været Bestyrelsesformand for Mogens Elmer A/S efter han solgte sin virksomhed tilbage i 2006. Nu her 6 år efter opstod der en mulighed for at overtage den bornholmske forretning, idet vi den vej rundt kan realisere nogle stordriftsfordele på især lagerdeling mellem forretningerne, som vil gøre det væsentlig mere interessant at kigge på bil i Rønne, da man også kan trække på det store lager i Kastrup.

Forretningen i Rønne er blevet moderniseret og udvidet med over 500 kvm. salgsareal der tages i brug i januar 2014. I Rønne sælger vi Ford, Kia, Mazda og Suzuki – og har et stort moderne værksted, reservedelslager og klargøringscenter. Alt er nu samlet på adressen Åkirkebyvej 51, 3700 Rønne. Vi sælger hver tredje nye bil på Bornholm og i alt bliver det derfor til et årligt salg på 500 biler og en årlig omsætning på ca. 70 mio. kr. Forretningen beskæftiger 22 dygtige medarbejdere.

1. august

2006

BILHUSET ELMER
AMAGER

I 2006, kunne vi indvie de helt nye faciliteter på Kirstinehøj 66, 2770 Kastrup.

Forretningen har 3.368 kvm. under tag og beskæftiger 42 dygtige medarbejdere der sælger 1.200 biler årligt og omsætter for ca. 150 mio. kr.

Lige meget om det er Citroen, Mazda eller Suzuki du er forelsket i - så kan vi hjælpe dig på vej mod bilen i dit liv.

Vores professionelle og kompetente bilrådgivere står altid parat til at give dig den bedste rådgivning - de ved alt om bilerne og de mange modeller, såvel som de udstyrsvarianter de findes i. Vi fører nogle af markedets mest komfortable, moderne og stilrene bilmærker, hvor teknik, sikkerhed, miljø og lækkert design er i fokus.

13. juni

1975

ELMER GRUNDLÆGGES

Mogens Elmer A/S blev grundlagt helt tilbage i 1975 hvor virksomheden fik forhandlingen af Datsun på Amager – den gang et meget populært japansk bilmærke.

Dette mærke blev dog skiftet ud med Mazda i 1978. Siden kom Suzuki til i 1996 og Citroën har været med siden 2006, hvor Mogens Elmer A/S købte Finn Jørgensen Automobiler A/S.

Selskaberne i Mogens Elmer Gruppen er alle velkonsolideret, og vi er også stolte af, at vi på alle vores bilmærker lokalt har højere markedsandele end det de respektive mærker kan præstere på landsplan. Da vi både har en solid forretningsmodel, gode salgsresultater og gode kundetilfredshedsresultater, er vi en attraktiv samarbejdspartner for bilimportørerne.

Bilbranchen står over for en proces hvor antallet af selvstændige forretningssteder skal reduceres, for at man fremover kan tilbyde kunderne det de forventer. Det kræver stordrift da konkurrencen – til glæde for kunderne – vil blive skærpet yderligere frem mod 2020. Mogens Elmer A/S vil tage aktivt del i denne proces i branchen, og vi forventer derfor at forretningen vokser yderligere i de kommende år.