Også i 2018 kommer det til at gå stærkt i bilbranchen, - nytænkning er vejen til udvikling.
Bilhuset Elmer har derfor ansat Thomas Fischer som administrerende direktør, med ansvar for driften af koncernens 3 bilhuse, som aktuelt er autoriseret forhandler af Citroen, Ford, Mazda, Kia og Suzuki.

Klik her for at se hele pressemeddelelsen ( PDF).


Hos Bilhuset Elmer er vi autoriseret forhandler og værksted for Ford på Bornholm og i Helsingør.
Vi leverer hele Ford's model-program og services på højeste niveau, altid med et engangeret ønske om en positiv biloplevelser for dig.

Er du klar til den energiske og spændende ST-Line, Fords lækre sportsdesign?

Markante fælge, fede body-styling-kits, unikke badges ...


Vi er lidt stolte. Selvom vi længe har vidst, at vores modeller er stærke på økonomi, er det alligevel dejligt at se det bevist fra en uvildig kilde.

Vurderingstjenesten bilpriser.dk har analyseret totaløkonomien i minibiler fra 17 forskellige bilmærker...........


Bilhuset Elmer på Bornholm og i Helsingør er autoriseret forhandler og værksted for Ford.

Vi glæder os til et spændende 2018 hos Ford og Bilhuset Elmer, og vi kan allerede nu se frem til en helt ny attraktiv og konkurrencedygtig model fra starten af 2018. FORD ECOSPORT er allerede en af årets bedste nyheder på bilmarkedet....


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Mazda på Amager, Bornholm og i Helsingør.

Vi leverer hele Mazda's modelprogram og services, men vi vil her varmt anbefale et nærmere kig på den nyeste Mazda CX-5.

Med et helt nyt design både indvendigt og udvendigt er vores nyeste SUV komfortabel og fornøjelig både for fører og passagerer. Med et design........


Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Kia på Bornholm og i Helsingør.

Vi kan nu præsentere den nye KIA Niro Plug-in Hybrid, som må siges at være en af de helt store positive biloplevelser i sin kategori. Kom forbi hos din Kia forhandler på Bornholm eller i Helsingør, og mærk selv hvor langt man kan komme med en komfortabel køreoplevelse.

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele .....->


1