CITROËN ÅBENT HUS I WEEKENDEN 6. - 7. OKTOBER 
Vi holder endnu engang åbent hus i den kommende weekend med en række skarpe tilbud på udvalgte Citroën-modeller, produkter og services 🚘 

Hvis du køber en af de udvalgte Citroën-modeller i weekenden 6. - 7. oktober via et af vores finansieringstilbud, så får du minimum 15.000,- for din gamle bil, uanset stand 

Andre skarpe tilbud i weekenden:
 20% RABAT PÅ ALT ORIGINALT CITROËN TILBEHØR
 1 ÅRS GRATIS DÆKHOTEL VED KØB AF VINTERHJUL
 15% RABAT PÅ PAVA UNDERVOGNSBEHANDLING
 RABAT PÅ UDVALGTE CITROËN SERVICEAFTALER

Klik her for at se mere om alle vores tilbud

Vi ses til Citroën åbent hus i weekenden hos Bilhuset Elmer på Amager  Begge dage fra 11.00 - 16.00  


I Suzuki Swift er køreglæden altid i højeste gear. Og med den nye Swift Sport har vi overhalet os selv med sublime køreegenskaber og frække features, der vil gøre naboen gul af misundelse. Kom og gør et kæmpe kup til vores store Swift-weekend den 15. og 16. september kl. 11-16, hvor du kan møde den nye Sport og hele den køreglade Swift-familie. Vi fejrer familieforøgelsen med suveræne tilbud på både Swifter og fedt udstyr, der gør dig endnu mere køreglad i låget.

Oplev hvor meget xtra du får for pengene i de veludstyrede Swift Xtra-modeller. Eller tjek de skarpe priser på de ondeste udstyrspakker, du lige nu kan få til din nye Swift eller Swift Turbo. Og dyrk så også lige den nye Swift Sport, der stråler af selvtillid, charme og masser af power.

Vi glæder os til at se dig!


P.S. vi skulle også hilse fra vores eftermarkedet og fortælle jer at de har mange spændende premiere tilbud, lige fra undervognsbehandling, ekstra udstyr og meget andet.


Store biler har aldrig været nemmere at parkere

Få et indblik i hvordan "Smart Parkeringsassistent" virker i en KIA Optima PHEV, eller kig forbi og prøv det selv 🙌

Intelligent parkeringsassistent (SPAS): SPAS anvender et netværk af ultralydssensorer til at overvåge området omkring bilen, så bilen selv kan parkere både i parallelle og tværgående parkeringsbåse med minimalt input fra føreren. Mens manøvren foregår, registreres og tages der hensyn til enhver potentiel risiko som eksempelvis fodgængere eller andre biler i førerens blinde vinkel. * Parkeringsassistent (PAS): Systemet anvender ultralydssensorer på forreste og bageste kofanger til at advare om eventuelle forhindringer ved manøvrer under trange pladsforhold, så parkeringen foregår sikkert og bekvemt.


Nyt design, opdateret teknik og en udstyrsliste uden sidestykke til priser fra 293.995 kr. Se med når vi gennemgår nyhederne i den nye Mazda6 der har officiel danmarkspremiere i weekenden den 1.-2. september hos Bilhuset Elmer på Kirstinehøj 66 i Kastrup og på H C Ørsteds Vej 10 i Helsingør. Begge dage fra 11.00 - 16.00.


Hos Bilhuset Elmer er vi autoriseret forhandler og værksted for Ford på Bornholm og i Helsingør.
Vi leverer hele Ford's model-program og services på højeste niveau, altid med et engangeret ønske om en positiv biloplevelser for dig.

Er du klar til den energiske og spændende ST-Line, Fords lækre sportsdesign?

Markante fælge, fede body-styling-kits, unikke badges ...


Vi er lidt stolte. Selvom vi længe har vidst, at vores modeller er stærke på økonomi, er det alligevel dejligt at se det bevist fra en uvildig kilde.

Vurderingstjenesten bilpriser.dk har analyseret totaløkonomien i minibiler fra 17 forskellige bilmærker...........


1