• Suzuki Baleno Xtra

    Optimal køreglæde fra 129.990,-

SUZUKI BALENO XTRA
Amager | BORNHOLM  

Spar op til 10.000 kr. på en Baleno Xtra

Hos bilhuset Elmer er vi autoriseret forhandler og værksted for Suzuki på Amager og på Bornholm.
Vi kan lige nu tilbyde Suzuki Baleno til en skarp tilbudspris, hvor du får usædvanligt meget bil for pengene.

Lige nu kan du gøre et ekstra godt Baleno kup med en af vores 3 Xtra modeller, hvor du kan spare op til 10.000 kroner i forhold til normalprisen. 

Comfort Xtra modellen byder fx på udstyr som aircondition, CD-radio med ratbetjent Bluetooth, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, læderrat, sædevarme, automatisk nærlys, LED kørelys, lakeret tagspoiler, sidelister, gulvmåtter og meget mere. Du får den til kun 129.990 kr. inkl. levering (3.980 kr.). Spar 9.000 kr!

Vælger du Active Xtra modellen får du alt Comfort udstyret samt en radarstyret nødbremse, der automatisk advarer og bremser bilen ned, hvis der er risiko for en kollision. Og en aktiv fartpilot, der selv holder og justerer afstanden til den forankørende bil. Prisen er her 139.990 kr. inkl. levering og du sparer 10.000 kr!

Med Exclusive Xtra modellen bliver du nærmest forkælet med lækre detaljer. Her får du nemlig alt det som Active modellen har samt multimediecenter med 4-farve skærm, navigation og bakkamera, automatisk klimaanlæg og nøglefri betjening med trykknap start af motoren. Samt Bi-Xenon forlygter, der giver et ekstra godt udsyn, flotte 16” alu-fælge, sorte ruder bag samt kromdetaljer. Alt sammen til en pris fra 159.990 kroner inkl. levering. Her sparer du også 10.000 kr!

Men ellers er du selvfølgelig altid velkommen hos Bilhuset Elmer på Amager eller Bornholm, så du selv kan se, hvor meget Baleno du får fra kun 129.990 kr. inkl. levering.

Kontakt os gerne for yderligere information og service

HENRIK PETERSEN
BRAND MANAGER
SUZUKI AMAGER

TELEFON: 3246 2086
MAIL: hp@bilhusetelmer.dk

NICKI DAM-LUND
BRAND MANAGER
SUZUKI BORNHOLM

TELEFON: 5693 1808
MAIL: ndl@bilhusetelmer.dk

Balenos lave, smarte linjer og klasseledende kabineplads er opnået ved hjælp af en helt ny, stærk og unik teknisk platform. Her bliver du inviteret indenfor i en verden, hvor modsætninger mødes. Flot design betyder normalt det modsatte af god plads. Men ikke i en Baleno. Her er både et stiligt design med flydende linjer og masser af anvendelighed.

Bagagerummet i Baleno er nærmest et kapitel for sig selv. Med en volumen på 355 liter (VDA mål) er det nemlig klassens største. Rummet er forsynet med en kraftig dobbeltbund, der kan placeres i to højder for maksimal fleksibilitet. Her vil gulvet også være plant når ryglænene lægges ned. De to opbevaringsrum i hver side af bagagerummet kan også afmonteres og dermed øges bredden i rummet.

 

Balenos lave og smarte ydre afspejles indenfor af instrumentpanelet, der visuelt understreger den brede og rummelige kabine. Det lækre læderrat er standard i alle versioner og i Exclusive modellerne (foto) er klimaanlæggets design og den store trykfølsomme skærm, med til at fuldende billedet af en flot førerplads.

 

 

BILHUSET ELMER | FORSIKRING

Få den bedste forsikring til din bil

Køber du ny eller brugt bil hos Bilhuset Elmer, har du mulighed for at få markedets bedste bilforsikring, grundet vores samarbejde med flere af Danmarks bedste forsikringsselskaber. Uanset bilmærke og behov, kan vi altid hjælpe dig på bedst mulige måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Se alle muligheder for forsikring hos Bilhuset Elmer

 

BILHUSET ELMER | PRIVATLEASING

Vi kan altid lave et super skarpt tilbud på til dig på privatleasing. Vi samarbejder med nogle af markedets største finansieringsselskaber, og du opnår mange fordele ved at finansiere din bil hos os.

Vi er klar over, at behov og ønsker varierer bredt, når der skal vælges privatleasing, og vi har derfor valgt at fokusere på de fleksible løsninger til vores kunder.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder for privatleasing.

 

BILHUSET ELMER | SERVICEAFTALER

Vi kan tilbyde serviceaftaler på alle vores bilmærker: Ford, Mazda, Citroën, Kia og Suzuki.

En serviceaftale hos Bilhuset Elmer omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudesete nedbrud og reparationer.

Du betaler et fast månedligt beløb, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometerantal i perioden.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for netop dig og din bil.