• SUZUKI VITARA

    Mere SUV end nogensinde...

NY SUZUKI VITARA
Amager | BORNHOLM  

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Suzuki på Amager og Bornholm.

Den nye Suzuki Vitara - Mere SUV end nogensinde
At den nye Suzuki Vitara er markedets mest rendyrkede og attraktive SUV til prisen, er faktisk ikke den store nyhed. Netop den position har Vitara været solidt parkeret på i mange år.

Men det er nu alligevel overraskende, hvor mange nye, fede SUV-features, du finder i den stærkt opgraderede Vitara:

- Nye Boosterjet-turbomotorer.
Nyt design ude og inde.
Ny sikkerhedspakke med syv assistentsystemer.
Nyt SUVerænt udstyr som fx panoramasoltag i Adventure-modellen.

Plus meget mere. Og så kan du få den fra kun 197.990 kr.


Med et elegant og stilfuldt design, rå attitude og høj anvendelighed er Vitara et oplagt valg, hvis du leder efter en bil, der er lidt ud over det sædvanlige. Du kan få den med 112 eller 140 turbo-hk og i flere attraktive udstyrsvarianter.

Kom forbi Bilhuset Elmer på Amager eller Bornholm og se hvorfor Vitara er mere SUV end nogensinde.


Turbo eller turbo?
I den nye Vitara kan du vælge mellem to moderne Boosterjet turbomotorer med 112 eller 140 hk. 112 hk motoren yder flotte 170 Nm ved 2.000 omdr./minut, mens den kraftigere 140 hk motor der yder hele 220 Nm fra 1.500 omdr./minut fås til en merpris på kun 15.000 kroner.
Økonomien iflg. den nye og mere restriktive NEDC-norm er på fornuftige 17,2 - 18,9 km/l ved blandet kørsel, og du kan få begge motorvarianter med automatgear og med Suzukis avancerede AllGrip 4WD system.

Opgraderet interiør
Inden døre har Vitara fået en større opgradering med fx en lækker og blød finish på instrumentbordet, nye farvedetaljer og ny instrumentgruppe. Og Active og Adventure modellerne byder nu også på et flot LCD-display i 4 farver, DAB+ radio i multimediesystemet og et behageligt armlæn med opbevaringsboks ved førersædet. I Adventure modellerne sætter det lækre og el-betjente panoramasoltag bare prikken over i'et.

 

Mere elegant
Den nye Vitara kommer i 3 udstyrsversioner: Club, Active og Adventure. Fronten i Active og Adventure prydes af en ny grill med 6 lodrette og forkromede ribber samt en tynd og elegant kromliste lige under nummerpladesektionen. Desuden har LED kørelyset fået et boost med en dekorativ krominddækning. Bagtil er beskyttelsespladen under kofangeren nu i en lækker og lakeret finish, og de nye LED baglygter træder frem i et mere markant design.

 

112 eller 140 HK
Du kan få den nye Vitara med Suzukis to kraftfulde og økonomiske Boosterjet turbo-benzin motorer. En 1.0 med 3 cylindre og 112 HK og en 1.4 med 4 cylindre og 140 HK. Her er direkte indsprøjtning, turbolader, intercooler og mange tekniske finesser. Begge motorer er klar med et stort kraftoverskud, når du beder om det. 

Op til 18,9 km/l.
Selvom begge Boosterjet motorer har en høj ydelse, har de alligevel en god brændstoføkonomi på hhv. 18,9 km/l ved blandet kørsel for 1.0 modellen og 17,2 km/l for den kraftigere 1.4 model. Og det er ifølge den nye og mere restriktive NEDC-norm. Alle modeller er udstyret med gearskifte-indikator og automatisk stop/start system. 

 

Lav ejerafgift
Med en halvårlig ejerafgift der starter ved kun 580 kroner (1.0 modellen) hører Vitara til blandt de billigste SUV'ere i sin klasse.

Ja, selv den kraftige 1.4 model har en rimelig afgift på 890 kroner halvårligt.