MAZDA PRIVATLEASING
AMAGER | HELSINGØR

Mazda Privatleasing er den trygge og enkle vej til en ny Mazda.

Vi har udvalgt en række af vores mest populære og veludstyrede modeller og sammensat en attraktiv leasing-pakke.

Du leaser din Mazda i 36 måneder mod en udbetaling og en månedlig leasingydelse*. Service, nyvognsgaranti og Mazda Mobilitetsservice er indregnet i prisen. Den månedlige ydelse afhænger af den valgte model, det årlige antal kørte km og eventuelt ekstraudstyr som metallak. Hver måned får du det hele samlet på en faktura.


Fordelene ved Mazda Privatleasing er mange:

- Alt er samlet på en faktura
- Service er inkluderet i den månedlige ydelse
- Du skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi
- Bilen er omfattet af fabriksgaranti i hele leasingperioden
- Bilen er omfattet af Mazda Mobilitetsservice i hele leasingperioden


* Alle leasingpriser er pr. 1. maj 2019 og inkl. moms, men ekskl. evt. metallak og beregnet på 36 måneders leasing. Den ekstraordinære førstegangsydelse skal indbetales før afhentning af bilen. Alle ydelser er ekskl. forsikring, ejerafgift og brændstof og dæk (der kan tilkøbes). Samlet betaling er inkl. kr. 600 i afleveringsgebyr ved leasingaftalens ophør. Der tages generelt forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet.


Mazda2 Privatleasing
Fra 1.895,- pr. md.

Nu kan du privatlease den veludstyrede Mazda2 Niseko fra 1.895 kr. /måned*. Service, fabriksgaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen. 

Køreglæden er indbygget i hver eneste del af Mazda2. Med sit kompromisløse design er den lette Mazda2 stilfuld og kvik, mens KODO – designet understreger dens legesyge natur. Den særlige Jinba Ittai-følelse, som samhørigheden mellem en hest og dens rytter, er blevet styrket med Mazdas nyeste Skyactiv Technology. 

Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.

Mazda3 Privatleasing
Fra 3.195,- pr. md.
Nu kan du privatlease den nye Mazda3 fra 3.195 kr. /måned*. Service, fabriksgaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen.

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Hver gang du ser på den nye Mazda3, ser den anderledes ud, og du fortrylles af de subtile og til tider dramatske ændringer i udtryk og personlighed 

Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.

 

Mazda6 ( Stationcar ) Privatleasing
Fra: 3.495,- pr. md.
Den velkørende og anmelderroste Mazda6 kan privatleases fra 3.495 kr./måned med Mazda Privatleasing.  Service, fabriksgaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen.

Den nye Mazda6 Stationcar er en flot og elegant universalbil, der kan klare enhver situation og hurtigt tilpasser sig din aktive og krævende livsstil. Det indarbejdede KODO: Soul of Motion-design, næste generations teknologi og et nyt, luksuriøst interiør gør denne stationcar så rummelig og fleksibel, at den let kan håndtere dine mange forskellige behov.

Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.

 


Værd at vide om Mazda privatleasing
Alt hvad du skal gøre er at lade bilen servicere rettidigt på vores autoriserede værksted og og i øvrigt holde den i god stand. Brændstof, grøn ejerafgift og forsikring indgår ikke i leasingydelsen. Ved leasingperiodens ophør afleverer du blot bilen til os, og hvis du ønsker det, kan du hente en helt ny Mazda og påbegynde en ny treårig leasingperiode.

Mazda Privatleasing er en smidig og enkel løsning for dig, der synes, at det er sjovere at køre en bil end at eje den selv. Kontakt os gerne for flere informationer eller for at booke en prøvekørsel.


Mazda CX-3 Privatleasing
Fra: 2.895,- pr. md.
Den unikke SUV Mazda CX-3 kan privatleases fra 2.895 kr. /måned*. Service, fabriksgarantigaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen. 

I Mazda CX-3 2018, vores unikke SUV, drejer det sig først og fremmest om din køreoplevelse. Hver eneste tur føles som noget særligt med Jinba Ittai – din samhørighed med bilen. Skyactiv Technology leverer sportslige køreegenskaber og præcis styring, mens KODO-designet omgiver dig med stil og MZD Connect er med til at sikre den enestående komfort. 

Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.

 

Mazda CX-5 Privatleasing
Fra: 4.195,- pr. md.
Den alsidige og dynamiske SUV Mazda CX-5 kan privatleases fra 4.195 kr. /måned*. Service, fabriksgarantigaranti og mobilitetsservice er inkluderet i prisen. 

Med en højere standard for kvalitet og forfinelse giver vores familie-SUV i mellemklassen, Mazda CX-5, luksus, ydeevne og køreglæde til både dig og dine passagerer. Skyactiv-konstruktionen med mennesket i centrum leverer en utroligt behagelig kørsel, der matches af det videreudviklede Kodo Soul of Motion Design og et sofistikeret interiør med ægte træ og nappa-læder.

Bilerne, som vises på billederne, kan være udstyret med ekstraudstyr eller kan have et højere udstyrsniveau, end hvad der er beskrevet.

 

 

BILHUSET ELMER | FORSIKRING

Få den bedste forsikring til din bil

Køber du ny eller brugt bil hos Bilhuset Elmer, har du mulighed for at få markedets bedste bilforsikring, grundet vores samarbejde med flere af Danmarks bedste forsikringsselskaber. Uanset bilmærke og behov, kan vi altid hjælpe dig på bedst mulige måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Se alle muligheder for forsikring hos Bilhuset Elmer

 

BILHUSET ELMER | PRIVATLEASING

Vi kan altid lave et super skarpt tilbud på til dig på privatleasing. Vi samarbejder med nogle af markedets største finansieringsselskaber, og du opnår mange fordele ved at finansiere din bil hos os.

Vi er klar over, at behov og ønsker varierer bredt, når der skal vælges privatleasing, og vi har derfor valgt at fokusere på de fleksible løsninger til vores kunder.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder for privatleasing.

 

BILHUSET ELMER | SERVICEAFTALER

Vi kan tilbyde serviceaftaler på alle vores bilmærker: Ford, Mazda, Citroën, Kia og Suzuki.

En serviceaftale hos Bilhuset Elmer omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudesete nedbrud og reparationer.

Du betaler et fast månedligt beløb, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometerantal i perioden.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for netop dig og din bil.