• Mazda privatleasing

    Tryg og overskuelig biløkonomi

MAZDA PRIVATLEASING
AMAGER | HELSINGØR

Mazda Privatleasing er den trygge og enkle vej til en ny Mazda.

Vi har udvalgt en række af vores mest populære og veludstyrede modeller og sammensat en attraktiv leasing-pakke.

Du leaser din Mazda i 36 måneder mod en udbetaling og en månedlig leasingydelse*. Service, nyvognsgaranti og Mazda Mobilitetsservice er indregnet i prisen. Den månedlige ydelse afhænger af den valgte model, det årlige antal kørte km og eventuelt ekstraudstyr som metallak. Hver måned får du det hele samlet på en faktura.


Fordelene ved Mazda Privatleasing er mange:

- Alt er samlet på en faktura
- Service er inkluderet i den månedlige ydelse
- Du skal ikke bekymre dig om bilens gensalgsværdi
- Bilen er omfattet af fabriksgaranti i hele leasingperioden
- Bilen er omfattet af Mazda Mobilitetsservice i hele leasingperioden


Værd at vide

Alt hvad du skal gøre er at lade bilen servicere rettidigt på vores autoriserede værksted og og i øvrigt holde den i god stand. Brændstof, grøn ejerafgift og forsikring indgår ikke i leasingydelsen. Ved leasingperiodens ophør afleverer du blot bilen til os, og hvis du ønsker det, kan du hente en helt ny Mazda og påbegynde en ny treårig leasingperiode.

Mazda Privatleasing er en smidig og enkel løsning for dig, der synes, at det er sjovere at køre en bil end at eje den selv. Kontakt os gerne  for flere informationer eller for at booke en prøvekørsel.


*Alle leasingpriser er pr. 1. april 2018 og inkl. moms, men ekskl. evt. metallak og beregnet på 36 måneders leasing, med et årligt km-forbrug på 10.000 km eller 15.000 km. Den ekstraordinære 1. gangsydelse skal indbetales før afhentning af bilen. Alle ydelser er ekskl. forsikring, ejerafgift og brændstof og dæk (der kan tilkøbes). Samlet betaling er inkl. kr. 600 i afleveringsgebyr ved leasingaftalens ophør. Der tages generelt forbehold for kreditgodkendelse af Nordea Fleet.


 

MARCELLO WARMAN
BRAND MANAGER
MAZDA HELSINGØR

TELEFON: 4190 0084
MAIL: mw@bilhusetelmer.dk

HENRIK PETERSEN
BRAND MANAGER
MAZDA AMAGER

TELEFON: 3246 2086
MAIL: hp@bilhusetelmer.dk

Mazda2 Privatleasing
Fra 1.895,- pr. md.

Mazda2 forener et kompakt format med en stor bils teknologi og komfort. Lige nu kan du forkæle dig selv med den veludstyrede Mazda2 Niseko som er spækket med udstyr. Renten er lav og udstyrslisten lang. Så vi vil anbefale at skynde dig ned til din Mazda forhandler og prøv Mazda2 Niseko, inden den er væk igen.

Se mere om Mazda privatleasing og priser her

* Model og udstyr på billedet kan variere i forhold til de aktuelle tilbud på privatleasing.

Mazda6 Privatleasing
Fra 3.695,- pr. md.

Mazda6 er fantastisk at køre i og så blændende smuk og elegant, at den altid gør indtryk – i byen, på jobbet og når du er på langtur. Interiøret er bygget efter alle håndværkskunstens regler med næste generations teknologi og forfinet KODO: Soul of Motion design. Du vil opleve, at den nye Mazda6 omdefinerer hele betydningen af kvalitet og raffinement. 

Se mere om Mazda privatleasing og priser her

* Model og udstyr på billedet kan variere i forhold til de aktuelle tilbud på privatleasing.

 

 

BILHUSET ELMER | FORSIKRING

Få den bedste forsikring til din bil

Køber du ny eller brugt bil hos Bilhuset Elmer, har du mulighed for at få markedets bedste bilforsikring, grundet vores samarbejde med flere af Danmarks bedste forsikringsselskaber. Uanset bilmærke og behov, kan vi altid hjælpe dig på bedst mulige måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Se alle muligheder for forsikring hos Bilhuset Elmer

 

BILHUSET ELMER | PRIVATLEASING

Vi kan altid lave et super skarpt tilbud på til dig på privatleasing. Vi samarbejder med nogle af markedets største finansieringsselskaber, og du opnår mange fordele ved at finansiere din bil hos os.

Vi er klar over, at behov og ønsker varierer bredt, når der skal vælges privatleasing, og vi har derfor valgt at fokusere på de fleksible løsninger til vores kunder.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder for privatleasing.

 

BILHUSET ELMER | SERVICEAFTALER

Vi kan tilbyde serviceaftaler på alle vores bilmærker: Ford, Mazda, Citroën, Kia og Suzuki.

En serviceaftale hos Bilhuset Elmer omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudesete nedbrud og reparationer.

Du betaler et fast månedligt beløb, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometerantal i perioden.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for netop dig og din bil.