MAZDA CX-3
AMAGER | BORNHOLM | HELSINGØR

Mazdas unikke SUV, CX-3, er designet og bygget til at fejre den rene køreglæde. Den prisvindende SKYACTIV-teknologi giver kompromisløst sportslige præstationer og dynamiske, reaktionsvillige køreegenskaber, som gør CX-3 perfekt til både bykørsel og de længere ture på lande- og motorveje.

Følelsen af Jinba Ittai, af samhørighed med bilen, skyldes blandt andet SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, som gør, at du får fuldt udbytte af køreoplevelsen.

Mazda CX-3 kan takke den prisvindende designfi losofi "KODO - Soul of Motion" for sine rene og smukke linjer, der antyder fart og bevægelse.
Det tiltalende ydre huser en raffi neret kabine med innovativ ergonomi, masser af plads og fl ot fi nish. Hver eneste detalje på Mazda CX-3 bidrager til fornøjelsen ved at køre i den.

Ud over at forbedre køreegenskaberne og stabiliteten reducerer systemet også behovet for korrektioner og giver et enestående vejgreb, der indgyder tillid og gør kørslen endnu mere underholdende.

Mazda CX-3 er designet til at være fleksibel og reaktionsvillig og fungerer derfor som en naturlig forlængelse af føreren. Placeringen af knapperne og grebene, følingen med styretøjet og undervognens spændstighed medfører alt sammen, at du kommer til at opleve den perfekte balance.Bil og fører smelter sammen, fordi vi har finpudset hvert eneste element i bilen for at skabe den perfekte kørselsoplevelse. 

Man kan altid se frem til den næste køretur, når man deler rejsen med sin Mazda CX-3.

 

Mazdas SKYACTIV Technology handler om at gøre kørslen sjovere og mere effektiv. Vi har udviklet alle teknologierne – motorer, gearkasser, undervogn og karrosseri – ud fra et ønske om at genskabe bilen fra bunden og op.

Teknologierne omfatter blandt mange andre Mazdas G-Vectoring Control (GVC), som er et avanceret styringssystem, der kan variere motorens moment som reaktion på førerens betjening af rattet. 

 

 

BILHUSET ELMER | FORSIKRING

Få den bedste forsikring til din bil

Køber du ny eller brugt bil hos Bilhuset Elmer, har du mulighed for at få markedets bedste bilforsikring, grundet vores samarbejde med flere af Danmarks bedste forsikringsselskaber. Uanset bilmærke og behov, kan vi altid hjælpe dig på bedst mulige måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

Se alle muligheder for forsikring hos Bilhuset Elmer

 

BILHUSET ELMER | PRIVATLEASING

Vi kan altid lave et super skarpt tilbud på til dig på privatleasing. Vi samarbejder med nogle af markedets største finansieringsselskaber, og du opnår mange fordele ved at finansiere din bil hos os.

Vi er klar over, at behov og ønsker varierer bredt, når der skal vælges privatleasing, og vi har derfor valgt at fokusere på de fleksible løsninger til vores kunder.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder for privatleasing.

 

BILHUSET ELMER | SERVICEAFTALER

Vi kan tilbyde serviceaftaler på alle vores bilmærker: Ford, Mazda, Citroën, Kia og Suzuki.

En serviceaftale hos Bilhuset Elmer omfatter vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, samt udgifter til uforudesete nedbrud og reparationer.

Du betaler et fast månedligt beløb, som beregnes ud fra bilmodel, aftalens løbetid og kilometerantal i perioden.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om mulighederne for netop dig og din bil.