• Kia Picanto Attraction

    NU FRA: 119.995,- • SPAR: 24.000,-

KIA PICANTO ATTRACTION
BORNHOLM | HELSINGØR

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for KIA på Bornholm og i Helsingør.

Nu kan vi præsentere den nye Kia Picanto Attraction til en ultra-skarp pris på 119.995,- Du sparer intet mindre end 24.000,-

Du kan selvfølgelig også selv udvide din Kia Picanto Attraction med yderligere udstyr og features, så den passer præcis til dine ønsker og behov.

Der er meget at holde af ved den helt nye Picantos sportslige design. Fra de dynamiske linjer til de dristige stilmæssige detaljer som fx KIAs signaturkølergrill og kofanger.

Det er en smart model, som er ideel til at smutte rundt i byen. Og med 11 livlige farver at vælge mellem kan du vælge den bil, der passer perfekt til dig.

Med sine kompakte dimensioner, dynamiske præstationer og adrætte køreegenskaber er den helt nye Picanto den ultimative bybil. Selv i de smalle gader og på de snoede veje vil dine køreture altid være som en leg.

Ung, sjov og smuk – den helt nye Picanto er fuld af energi, og det er ikke det eneste: Den er også spækket med komfortfeatures,
intelligente opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier. Derfor er den en perfekt blanding af ungdommeligt frisind og seriøs køreglæde.

Livet i overhalingsbanen betyder, at du altid er på. Derfor er den helt nye Picanto spækket med smarte features, der holder dig i forbindelse med
omverdenen, velinformeret og helt opkoblet.

Når du opholder dig i den helt nye Picanto, handler det om at have det sjovt. 

 

Den energiske helt nye Picanto er klar til det hele. 

Med den rummelige kabine, de fleksible nedklappelige sæder og en fremragende bagagerumsvolumen på 255 l har du al den plads, du har brug for i hverdagen.

 

De aktive sikkerhedsfunktioner i den helt nye Picanto sikrer, at du altid er opmærksom, velinformeret og advaret på forhånd.

Den helt nye Picanto tager din sikkerhed alvorligt. Med avancerede aktive sikkerhedsfunktioner og stor opmærksomhed på detaljerne er bilen
bygget til at give dig komplet ro i sjælen. De aktive sikkerhedsfunktioner i den helt nye Picanto sikrer, at du altid er opmærksom, velinformeret og advaret på forhånd.

Kabinen i den helt nye Picanto er gearet til at give dig et permanent smil på læben. Med rummelige dimensioner, et intuitivt og moderne design og førsteklasses materialer.

Oplev hvordan kan du bedre tilføre lidt ekstra køreglæde end med udvalget af interiørpakker, der giver dig mulighed for at vise din personlighed.

Du vil slet ikke kunne lade være. Så kom nu. Hop ind, sæt dig til rette – og nyd hver eneste køretur.

 

Android AutoTM Med det enkle og intuitive interface har du adgang til features som Google Maps, apps, musik og stemmebetjening, og så organiseres informationerne i enkle kort, der vises, når de skal bruges (Google er pt. ikke klar med Android Auto i Danmark men bilen er forberedt til Android Auto ).

Apple CarPlayTM  Placer alle de ting, du måske ønsker at bruge på Picantos skærm, så du kan få guidning, foretage telefonopkald og lytte til musik.

 

SØREN NIMB
BRAND MANAGER
KIA BORNHOLM

TELEFON: 5693 1812
MAIL: sn@bilhusetelmer.dk

 

ALEXANDER LIND SCHULDT
BRAND MANAGER
KIA HELSINGØR

TELEFON: 2261 7366
MAIL: als@bilhusetelmer.dk