• Kia Niro Plugin Hybrid

    Danmarks mest solgte Plug-in- Hybrid

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID
BORNHOLM | HELSINGØR

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for KIA på Bornholm og i Helsingør.

Her kan vi præsentere den Kia Niro Plug-in Hybrid til priser fra 262.488,- 


Aldrig før har ansvarlighed været så spændende. Den nye KIA Niro er en banebrydende hybridcrossover, som beviser, at man faktisk godt kan få det hele på én gang. En bæredygtig, brændstofeffektiv hybridbil med stil, teknologi og alsidighed som en crossover.


Niro er udstyret med et parallelt hybridsystem, som skifter mellem at køre på benzin eller strøm eller en kombination af begge dele, og bilen oplader selv batteriet ved enhver lejlighed.


Systemet er diskret og reagerer hurtigt, mens bilen også er førende i klassen, hvad angår effektivitet. CO2-emissionerne udgør blot 79 g/km.


Bilen er det ultimative valg for personer, der tænker på miljøet, og som i lige så høj grad sætter pris på køreglæde

Bykørsel involverer ofte en del stop-start-trafik. En hybridbil folder alle sine talenter ud i de omgivelser, hvor den bruger opbremsninger til at lagre energi og sætter i gang uden at bruge brændstof eller udlede emissioner. Derfor er den rummelige og alsidige Niro den ideelle bybil. Den er flot, komfortabel og støjsvag, så den giver ro i sjælen ved at reducere den stress og de vanskeligheder, man kan opleve ved bykørsel.

Bilens atletiske profil og brede, store ruder afspejler harmoni med naturen. De skulpturelle linjer udstråler fremdrift. Og med den store frihøjde, er du også klar til at køre på eventyr. Den nye KIA Niro er inspireret af de naturlige omgivelser, som bilens hybridteknologi er udviklet til at beskytte.  I den lette og dynamiske Niro kan du udforske naturen omkring dig og samtidig beskytte den.

 

Tag plads i Niros rummelige kabine, og du vil opleve en balance mellem teknologi og komfort. Slap af i lædersæderne med memoryfunktion*, og så er du klar til eventyr. Udforsk alle de betjeningselementer og displays, der er udviklet til at hjælpe dig med at holde fokus og være up-to-date.
Bilerne bliver teknologisk mere og mere avancerede, så det bliver en større og større udfordring at gøre køreoplevelsen enkel. KIAs intelligente teknologi hjælper med at gøre det nemmere for føreren.

 

Vores nye navigationssystem* med KIA Connected Services med teknologi fra TomTom Live-services gør pålidelig guidning endnu mere præcis og problemfri. Det holder dig i forbindelse med omverdenen og giver dig flere nyttige informationer end nogensinde før.
Kia Niro understøtter Apple CarPlay™ - Kia Niro er gjort klar til androidauto, men androidauto er ikke lanceret i Danmark endnu.

Niro er udviklet til at være alsidig, og både fører og passagerer vil få en usædvanligt afslappende oplevelse med faste sæder med god støtte, masser af plads at røre sig på og nyttige features, der gør enhver køretur behagelig. Førersædet har mange indstillingsmuligheder, så alle kan finde en god og opmærksom siddeposition, og begge forsæder kan opvarmes og ventileres*.
*Model afhængigt ekstraudstyr

 

Med den nye KIA Niro har du alle muligheder – der er masser af plads og mange måder at indrette den på. Den generøse kabineplads giver både dig og dine passagerer god lofthøjde og benplads, og bagagen er der plads til i det store bagagerum. Og med bagsædet, som kan
deles i forholdet 60:40 og klappes fladt ned, kan du få endnu mere bagagerumsplads, så du aldrig behøver at tænke på at begrænse dig.