• DEN NYE MAZDA3

    Udformet og konstrueret til at give køreglæde

DESIGN
Hver gang du ser på den nye Mazda3, ser den anderledes ud, og du fortrylles af de subtile og til tider dramatske ændringer i udtryk og personlighed. Vores dygtige håndværkere har skabt en overflade på karosseriet, som afgiver små, fine refleksioner, når belysningen og omgivelserne ændrer sig.

SIKKERHED
Når du kører i den nye Mazda3 sørger vores pakke af sikkerhedsteknologier for din all-round-beskyttelse. En af funktionerne er vores Smart City Brake Support-system (SCBS), som anvender sensorer til konstant at overvåge afstanden og hastigheden i forhold til forhindringer forude.

TEKNOLOGI
Når du har brug for oplysninger, er de lige der, hvor du ønsker dem. Den seneste forbedring er et bredt 8,8" midterdisplay. Det forenkler betjeningen, så du kan klare alt fra kontrolpanelet. Med det opdaterede midterdisplay og det nye intuitive betjeningssystem kan du styre det hele med en finger. 

HOLD FORBINDELSEN
Oprethold forbindelsen til din omverden, mens du fokuserer på kørslen i kraft af vores infotainmentsystem med det sublime Bose-lydsystem* bestående af 12 højttalere. Leveres nu med digital instruktionsbog, så du hurtigt kan finde de ønskede oplysninger frem på det nye midterdisplay i Mazda3. AFSLAPPENDE KOMFORT
Nyd hver eneste tur i afslappende komfort. Du har præcis kontrol over dine køreposition, idet justeringen af ratsøjlen og forsædets hældning sikrer dig den optimale kropsholdning under kørslen.

ET STÆRKT UDTRYK
Den slanke og yndefulde profil på den nye Mazda3 Hatchback giver en bil med et stærkt udtryk, som altid vil vække opsigt.

KVALITETSMATERIALER
Som et ekstra raffinement er instrumentpanelet omhyggeligt udformet af kvalitetsmaterialer, der matcher den varme og strukturerede overflade i rent naturlæder.