NY CITROËN C5 AIRCROSS
AMAGER

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for Citroën på Amager.


Den nye Citroën C5 Aircross er 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning.

Den nye C5 Aircross SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment og fås til priser fra 254.990,-


UDTRYKSFULD OG DRISTIG IDENTITET
Den er 4,50 m lang og skiller sig ud fra konkurrenterne ved at have en personlighed fuld af beslutsomhed og energi - og uden at være aggressiv. Den frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler.

Den nye C5 Aircross SUV er forsynet med et stort panoramaglastag. Taget, som med et ubrudt rudebælte hele vejen rundt og en forkromet signatur med form som et "C", syner flydende, og signalerer plads og rummelighed. Den store og brede bagende vidner om et stort og rummeligt bagagerum (580 liter - 720 liter). Lygterne er udstyret med fire aflange 3D-moduler med LED i begge sider.

 

BESKYTTELSE OG VELVÆRE
Kabinen i den nye C5 Aircross SUV er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten.

Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde. I førersiden består instrumentgruppen af en 12,3" indstillelig TFT-digital skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt.

Den brede og høje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

Citroën præsenterer den nye SUV Citroën C5 Aircross. En ægte SUV efter alle kunstens regler med store hjul, et muskuløst og beskyttende design, og en høj frihøjde. Den redefinerer standarden for SUV-design takket være sin stærke og bestemte udstråling, der inkorporerer designelementer fra alle Citroëns seneste modeller. 

Ny SUV Citroën C5 Aircross er den mest komfortable og alsidige SUV i klassen. 

INDRETNING MED UNIK KARAKTER
Ny SUV Citroën C5 Aircross er omfattet af Citroën Advanced Comfort® programmet, der med sine Advanced Comfort Seats® og Progressiv Hydraulisk AffjedringTM, garanterer dig en kørekomfort i absolut verdensklasse. Og med en bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter med 5 passagerer om bord, har den nye SUV Citroën C5 Aircross klassens største bagagerumskapacitet.

ET KONCENTRAT AF NYTTIGE TEKNOLOGIER
Fartpilot med Stopfunktion & Highway Driver AssistTM, hvor du delvist kan overlade kørslen til bilen. Vælg blot en programmeringshastighed fra 30 km/t, hvorefter systemet selv sørger for at holde bilen korrekt placering pâ vejbanen ved at følge de hvide striber.

MOTORTYPER AF NYESTE GENERATION
Den nye SUV Citroën C5 Aircross er udstyret med effektive og højtydende Euro 6.2-motorer af nyeste generation, som sikrer dig større køreglæde. Motorprogrammet bestâr af 2 benzin versioner og 3 diesel versioner med hhv. 130 og 180 hk, der fâs med en manuel 6-trins gearkasse og den nye 8-trins automatgearkasser EAT8.