BILHUSET ELMER  AMAGER

20% RABAT PÅ AUTORISERET SERVICE

Som autoriseret værksted for Citroen, Mazda og Suzuki, kan vi tilbyde den optimale service til din bil.

Vores medarbejdere er alle veluddannede service-teknikere og certificeret i vores specifikke bilmærker. Derfor har de et indgående kendskab til lige netop din bil. 

Vi har et topmoderne værksted med mulighed for at tilbyde en lang række services.

Lige nu tilbyder vi 20% rabat på dit autoriserede service. Beregn selv din pris online her  - og husk at trække rabatten fra :)

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for dig og din bil.

AUTORISERET CITROEN SERVICE

Ingen kender din Citroën bedre end vores autoriserede Citroën-mekanikere. De har både den rette ekspertviden, masser af erfaring med lige netop din model og de rigtige værktøjer til at vedligeholde og reparere alle Citroën-modeller - uden at det koster ekstra!

AUTORISERET MAZDA SERVICE

Vi plejer vi ikke bare din bil men også dig – vores kunde. Når din bil får et eftersyn hos en Mazda-forhandler, får du også professionel service til konkurrencedygtige priser. For dig og din bil betyder det driftsikkerhed, pålidelighed, sikkerhed og en fordelagtig gensalgssalgsværdi.

AUTORISERET SUZUKI SERVICE

Ved at bruge vores autoriserede Suzuki-værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele, og at bilen automatisk er omfattet af de ekstra servicekampagner, som fabrikken og importøren kører i forbindelse med den løbende kvalitetskontrol.

HVAD ER ET AUTORISERET SERVICE?

Autoriseret serviceeftersyn udføres i henhold til fabrikkens forskrifter.

Når din bil bliver repareret eller serviceret korrekt på et autoriseret værksted kører den bedre i længere tid. Hos Bilhuset Elmer er vi eksperter i lige netop din bil. Der bliver stillet høje krav til vores medarbejdere og udstyr. Vi forpligtede til at bruge originale reservedele, special-værktøj og nyeste teknologi.

Vores personale bliver løbende uddannet, så de altid har styr på teknikken. Hos Bilhuset Elmer får du up to date faglig ekspertise og holdbare løsninger med i prisen.

Kontakt os for at høre nærmere om autoriseret service til din bil

Ekstra fordele ved valg af autoriseret serviceeftersyn hos Bilhuset Elmer:
- Lejebil kr. 250 pr. dag inkl. forsikring.
- Gratis hjulskift i forbindelse med "20% rabat tilbud" på autoriseret service.
- Bilvask og støvsugning

BEREGN DIN SERVICEPRIS ONLINE 

33 biler TIL SALG PÅ AMAGER

1