• NY FORD FIESTA 2017

    100% køreglæde...Tidssvarende stil og design.

    Læs mere

BILHUSET ELMER
BORNHOLM | HELSINGØR

Bilhuset Elmer er autoriseret forhandler og værksted for FORD.

Her på siden kan du se udvalgte nyheder mm. fra Ford, men vi henviser generelt til vores specifikke FORD-WEBSITE, hvor hele vores udvalg og sortiment vil være tilgængeligt.

Har du spørgsmål eller andet vedr. handel med Ford hos Bilhuset Elmer, kan du kontakte vores salgsafdelinger på Bornholm og i Helsingør for information og service.

STEEN JØRGENSEN
BRAND MANAGER
FORD HELSINGØR

TELEFON: 2240 0343
MAIL: sj@bilhusetelmer.dk

TOM MORTENSEN
BRAND MANAGER
FORD BORNHOLM

TELEFON: 5693 1806 
MAIL: tom@bilhusetelmer.dk

FORD FINANSIERING

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Ford Credit tilbyder finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye og brugte personbiler, varebiler og firmabiler.

Rent praktisk foregår det ved, at din Ford-forhandler sender en online ansøgning til os. Vi behandler denne og giver din Ford-forhandler besked herefter.

Fordele ved et Ford Credit-billån

Et Ford Credit-billån kan sammensættes på flere forskellige måder, alt efter hvor meget du har i udbetaling, og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente.

Med et Ford Credit-billån får du udover lån til ny bil også disse muligheder:

Indfri dit lån - når som helst uden ekstra omkostninger

Samme dag, som du ansøger, får du svar – ofte allerede inden for ganske få minutter.

Lavere rentesatser end banken tilbyder: Vores rentesatser er som regel langt lavere end bankernes, og langt de fleste kunder vil spare mange tusinde kroner med et lån hos os.

Hvis du lægger minimum 20% af bilens pris i udbetaling, kan vi tage pant i bilen, og derfor skal vi som udgangspunkt ikke have husstandens årsopgørelser for at kunne godkende din låneansøgning.

En låneansøgning, der sendes online, er det eneste, vi har behov for.

Læs mere om Ford finansiering her

BILFORSIKRING TIL DIN FORD

En Ford Forsikring er skræddersyet specielt til din Ford. Med forsikringen har vi lagt vægt på tryghed, god dækning og en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder Ford Forsikring i samarbejde med If forsikring, Nordens største forsikringsselskab.

Du kan få en Ford Forsikring, både hvis du ejer og skal købe en Ford.

Ny Ford?
Få markedets bedste bilforsikring
Når du køber din Ford hos en autoriseret Ford-forhandler, kan du få en Ford introforsikring med markedets bedste dækninger til en meget fordelagtig introduktionspris. Din Ford skal blot være mindre end 5 år, når du køber den.

Du får:
Meget fordelagtig pris.
Unikke dækninger.
Reparation på autoriseret Ford værksted med originale reservedele.
Erstatningsbil ved skade.

--

Ejer du en Ford?
Få en Ford Forsikring med rabat
Har du allerede en Ford, eller er du ved at købe en Ford, som er mere end 5 år gammel? Så køb din Ford Forsikring nemt og hurtigt hos If.

Du får:
Konkurrencedygtig pris.
Reparation på autoriseret Ford værksted med originale reservedele.
Erstatningsbil ved skade.
Fordelagtig frontrudedækning.
Vejhjælp.

Læs mere om forsikring til Ford her

FORD BÆREDYGTIGHED

Enestående brændstofbesparelser og reduktion af udledningen af drivhusgas fra vores produkter. Disse er hovedmålsætninger, som repræsenterer en fundamental del af vores virksomhed.

De er endvidere også en meget stor del af vores korporative ansvarspolitik. Så vi undersøger, vurderer og udvikler konsekvent værdiskabende initiativer. Værdi, der stemmer overens med langvarig sikring og forbedring af miljømæssig, social og økonomisk kapital.

For at definere disse tiltag og indlemme mange andre programmer, har vi oprettet vores 'Grundlæggende plan til bæredygtighed'.

En plan og en mission.

Denne grundlæggende plan sammenfatter vores strategi for bæredygtighed som helhed og afspejler den kendsgerning, at problemer i forbindelse med bæredygtighed er en del af et komplekst system, som forbinder vores produkter, anlæg, folk og de samfund, som vi driver virksomhed i.

Udover at være den rette ting at gøre, er bæredygtighed en væsentlig del af Fords virksomhedsstrategi. Med smarte og bæredygtige fremstillingsløsninger, samt en spændende række teknologisk avancerede og brændstofbesparende biler, skaber vi et grundlag, der vil sikre vores langvarige succes i Europa.

Vores offentliggjorte rapporter har været en essentiel del af vores forpligtelse til transparens og har hjulpet med at være den drivende kraft for fremskridt i vores virksomhed og på tværs af branchen. Læs venligst vores korporative rapport om bæredygtighed for yderligere oplysninger. 

Læs mere her ( engelsk )